gaz metan - real madrid, barcelona-cfr şi dinamo – fetiţele tunate sunt derbiurile la cupa primăveriiPartidele şoc au loc la Copşa Mică la CUPA PRIMĂVERII LA FOTBAL ÎN SALĂ, desfăşurată în organizarea AS Amicii Copşa Mică cu sprijinul Primăriei şi Consiliului Local Copşa Mică. Real Madrid a bătut pe Barcelona cu 3-0.

Copşa Mică este gazdă pentru o competiţie de fotbal la care numele echipelor înscrise sunt date după denumirile celor mai celebre echipe de fotbal din Europa. Elevii de clasele I-XII, băieţi şi fete, împărţiţi pe categoriile de vârstă 7-9 ani(boboci), 10-12 ani(bibani), 13-15 ani(HSM-High school musical), 16-ani(veterani) şi 12-18 ani(domnişoare), îşi dispută după formula „fiecare cu fiecare” meciuri de fotbal în sală în echipe de1+4 jucători). „Micii fotbalişti şi-au numit echipele după formaţiile la modă din campionatele ţărilor europene. La noi participă şi Barcelona, Liverpool, Dinamo, Rapid, Bayern sau Gaz Metan”, se arată într-un comunicat al organizatorilor. În primele meciuri Amicii au bătut pe Vulturii cu 7-2, Gaz Metan pe As Roma cu 10-3, iar Real Madrid a trecut de Barcelona cu 3-0.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. e nevoie de astfel de competitii, chiar si numai ptr distractie,dar sa fie cat mai multe, e un element vital ptr tineri.