csm sibiu a bătut cu 52-14 la rugby, pe quimic barcelonaÎn weekend-ul trecut iubitorii rugbyului din Sibiu au primit cadou primul meci internaţional al noii echipe a Sibiului. CSM Sibiu a disputat un meci amical împotrivă spaniolilor de la Quimic Barcelona.

Barcelonezii veneau la Sibiu după ce au oferit o replică fumoasă Universităţii Cluj. Meciul s-a disputat sub semnul fair-playului, chiar dacă jocul a fost unul bărbătesc. Spaniolii au început mai bine jocul şi au reuşit chiar să deschidă scorul, dar sibienii au reuşit un final de repriza mai bun şi au terminat repriza în avantaj 17-7. Quimic barcelona s-a dovedit a fi o echipă bine organizată, care a pus probleme unei echipe sibiene venită din vacanţă de Paşti. În repriza a două însă, echipă spaniolă a acuzat oboseală unui drum de 3000 km şi a meciului de la Cluj, iar Sibiul şi-a mărit avantajul. Antrenorii Troanca şi Fugigi au avut astfel posibilitatea să ruleze întreg efectivul disponibil, chiar şi juniori care vor face pasul spre echipă mare de la anul. Meciul s-a încheiat cum a început, cu o încercare a barcelonezilor.  ”A fost o sărbătoare până la sfârşit, banchetul de după meci dând posibilitatea rugbystilor sibieni şi celor barcelonezi să se împrietenească, să creeze legături amicale care sperăm, vor dură şi se vor concretiza prin alte întâlniri”, au spus cei de la CSM Sibiu.

CSM Sibiu pregăteşte în această săptămâna ultimul meci al primului ţur, cel de sambătă de la Braşov în compania CFR-CSU Braşov. După două etape CSM sibiu se află pe locul doi, la egalitate de puncte cu ocupantă locului trei, CFR CSU Braşov.

Ultima oră

Comentariul meu