Aproape 100 de oameni au mers cu noaptea în cap să îşi facă cumpărături la un magazin de la intersecţia Mitropoliei cu Brukenthal. Oamenii spun că magazinul a postat un afiş prin care anunţau că au ofertă specială: cumperi de 500 de lei şi plăteşti 80 de lei.

O mulţime de oameni din carterierul Terezian, dar şi din zona centrală a oraşului, s-au strâns vineri dimineaţă în faţa magazinuluin Kapa din oraş pentru a beneficia de o aşa zisă ofertă specială în prag de Paşte. Oamenii au declarat că au citit un afiş prin care se spunea că dacă cumpără produse de 500 de lei, plătesc doar 80 de lei, oferta urmând să fie valabilă doar azi. „Am venit dis de dimineaţă cu noaptea în cap cu copila după mine şi acum stăm ca fraieri pe la uşă. E bătaie de joc” a povestit o femeie. Conducerea magazinului a adus o firmă de pază care a postat în faţa gratiilor închise doi oameni.[nggallery id=538]

Patronul tace. Prefectul Trihenea nepăsător

Patronul acestui magazin a refuzat să vorbească cu presa şi le-a transmis oamenilor că e vorba de o neînţelegere. OPC-ul a fost chemat la faţa locului. De remarcat că prefectul Constantin Trihenea aflat la o aruncătură de băţ de magazin pentru a participa la festivităţile legate de ziua Jandarmeriei, a stat impasibil şi a privit fără să întrebe măcar pe cei prezenţi de ce sunt supăraţi.

Ultima oră

Participă la discuție

5 Commentarii

  1. sunteti total pe langa. Rusine! asta nu e presa. Apropo se scrie Capa si s-ar putea sa va ceara daune, caci nu are nicio legatura.
    ati vorbit cu un chioscar, nu cu promotorii acestei campanii promotionale. ati vrut sa scapati repede de la serviciu in Vinerea Mare si de aceea nu ati facut o ancheta de presa corespunzatoare si in pasii binecunoscuti.
    Campania in cele din urma a avut loc, cu incepere de la ora 16.45 pana la orele 01.30 din noapte.
    Am ras

  2. Meretzi mai acasa,milogilor.Vroiai ca prefectu’ sa le dea bani de buzunar?Ora de Sibiu nu are stiri mai serioase decat rahatu asta?

  3. Indiferent ce scria pe geamul acelui magazin,romanii s-au adunat k la cersit si s-au inghesuit k niste animale.Asta arata cat de civilizat e orasul si cat de instariti sunt romanii,cei care au votat sa le fie bine si care acum cersesc la propiu oferte.Putea sa scrie ca se vinde rahat filtrat si omogenizat,daca erai destept nu te puneai la o coada cu babe si pensionari sa te faci de ras.Daca oferta s-a incheiat,mergi acasa,nu cersi.

  4. Cred ca firma are probleme financiare..asa s-a intamplat si cu magazinul de pe Str. Lunga (aceeasi „oferta”) , acum este inchis cu lacat…. o noua victima a crizei..se pare