Ciorbă de văcuţă şi şniţel de vită în ceapă pentru bolnavii de la spital de PaştePeste 400 de pacienţi ai Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, care nu  pot fi alături de familie de  sărbători, vor avea parte de un meniu special.

Serviciul de preparare şi distribuire hrană va include în meniu, pentru pacienţii care nu au afecţiuni care să necesite regim alimentar, următoarele preparate:

mic dejun – ou roşu, ceai, telemea, margarină şi pâine

prânz – ciorbă de văcuţă, friptură de porc cu piure de cartofi şi salată de castraveţi, cozonac

cina – ceai, salam, margarină şi brănză topită

De un meniu de sărbătoare se vor putea bucura şi pacienţii cu afecţiuni care necesită alt regim alimentar. Astfel, pacienţii cu diabet vor putea ciocni un ou roşu, vor putea gusta o friptură de pui cu piure şi salată de varză la prânz, un sniţel de vită  în ceapă cu paste la cină şi fructe. “Este normal ca şi în aceste zile gândul nostru să se îndrepte către pacienţii care sunt nevoiţi să-şi petreacă Sărbătorile Pascale în spital. Pentru aceştia am hotărât să pregătim şi în acest an un meniu special, din care nu vor lipsi preparatele tradiţionale, iar la Biserica din incinta spitalului se va oficia, ca în fiecare an, Slujba de Înviere”, a declarat Dr. Gabriel Budescu, Managerul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu