FOTO-VIDEO: Mediaşul încins de Oţelul. Pustai criticat de conducerea lui Gaz Metan.Gaz Metan a pierdut cu 0-1 meciul jucat vineri seară pe propriul teren cu Oţelul Galaţi. Oapeţii au înscris golul victoriei în minutul 35 prin Sergiu Costin.

Preşedintele clubului Corin Emil Cindrea nu şi-a ascuns dezamăgirea legată de înfrângere cât şi de modul tactic de abordare a meciului de către antrenorul Cristi Pustai.

„În condiţiile în care am avut o formulă defensivă cu un singur atacant nu se poate câştiga o astfel de partidă.

Normal că sunt supărat pentru că am ajuns iar să ne batem pentru a scăpa de retrogradare” a spus Cindrea.

[nggallery id=534]

Pustai s-a luat de central

Antrenorul lui Gaz Metan a criticat stilul de arbitraj al centralului Alexandru Tudor. „E a patra oară când ne arbitreajă Todor în această ediţie de campionat, am văzut şi azi că e un foarte bun arbitru pentru oaspeţi. L-am vrea şi noi la cel puţin două meciuri în deplasare. Am fost „îngălbeniţi” cu Oţelul. A fost greu şi deoarece ne-au lipsit Silvăşan şi Munteanu. Am sperat în revenirea lui Eric, dar nu a fost chiar aşa. Din păcate, nici Todea sau Kubala nu sunt într-o formă foarte bună”

VEZI VIDEO MAI JOS CU DECLARAŢIA COMPLETĂ A LUI PUSTAI

Dorinel Munteanu – fericit

Antrenorul Oţelului, Dorinel Munteanu s-a arătat încântat de victorie la finele meciului.

“Sunt bucuros pentru rezultat, mai ales că am jucat pe terenul unui echipei foarte bune acasă. Gazul a început mai bine, dar am revenit şi am înscris. Nu ne gândim la cupele europene”

VEZI VIDEO MAI JOS CU DECLARAŢIA COMPLETĂ A LUI MUNTEANU

Ultima oră

Comentariul meu