galerie foto: sute de specii la expoziția de flori „de florii” la agenția de mediuExpoziția a început sâmbătă dimineaţă la sediul Agenției Regionale pentru Protecția Mediului Sibiu, din str. Hipodromului, nr. 2A. Aceasta este deschisă sâmbătă și duminică, în 27 și 28 martie, între orele 9 – 18.

Clubul Ecologic Bios, în colaborare cu Agenția Regională pentru Protecția Mediului și Agenția Județeană pentru Protecția Mediului Sibiu, organizează a XIV-a ediție a expoziției de flori și aranjamente de flori, eveniment cunoscut de sibieni ca expoziția de flori „de la Mediu”.  Expoziția va avea loc la sediul Agenției Regionale pentru Protecția Mediului Sibiu, din str. Hipodromului, nr. 2A, sâmbătă și duminică, în 27 și 28 martie, între orele 9 – 18.

Zeci de specii de flori

Florăriile care au standuri amenajate la Mediu au venit cu aranjamente florale de excepţie la faţa locului. Muşcatele, orhideele şi aranjamentele florale special făcute pentru sărbătorile Pascale sunt la mare căutare. Cel mai scump aranjament este de orhidee, care costă 350 de lei.[nggallery id=533]

Ultima oră

Comentariul meu