jandarmii sibieni îşi lansează o revistă chiar de ziua jandarmerieiPentru aniversarea zilei armei, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Sibiu, va lansa o ediţie festivă a primului număr din revista „Lex & Ordo – Jandarmeria Sibiană”.

Premergător Zilei Jandarmeriei Române şi pentru promovarea spiritului de „fair play”, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Sibiu desfăşoară în perioada 16 – 30 martie, două competiţii sportive: „Cupa Jandarmeriei la fotbal în sală” la Sibiu şi Mediaş cu echipe reprezentative ale instituţiilor locale cu care se cooperează sau se colaborează ( Prefectura Sibiu, Centrul Chinologic, Serviciul de Informaţii şi Protecţie Internă, Consulatul German, Spitalul Militar, Academia Forţelor Terestre Sibiu, U.M. 01473 Sibiu, Secţia Judeţeană de Informaţii Sibiu, I.J.J. Sibiu, U.M. 01606, Tribunalul Sibiu).

Ceremonie în Piaţa Mare

În data de 2 aprilie începând cu ora 11.00, se va desfăşura în Piaţa Mare din Sibiu, un ceremonial militar, prezentarea tehnicii din dotarea structurilor de ordine şi siguranţă publică, expunerea categoriilor de misiuni şi atribuţii pe care le exercită Jandarmeria Română. Cu sprijinul Primăriei Mun. Mediaş, în data de 1 aprilie începând cu ora 11.00, în piaţa Corneliu Coposu, va avea loc un ceremonial militar, prezentarea tehnicii din dotarea structurilor de ordine şi siguranţă publică, exerciţii demonstrative şi expunerea categoriilor de misiuni şi atribuţii pe care le exercită Jandarmeria Română.

Ultima oră

Comentariul meu