primăria sibiu a început curăţenia de primăvară în oraşPrimăria a demarat de săptămâna trecută curăţenia de primăvară în Sibiu, cu sprijinul SC Schuster & Co Ecologic S.R.L.

Autospecialele firmei de salubritate vor fi prezente în cartierele sibiene conform programului pe care îl găsiţi mai jos. Vor fi adunate cu această ocazie doar resturi vegetale rezultate în urma toaletărilor efectuate pe domeniul public, nu şi în urma toaletărilor efectuate pe domeniul privat (în curţi), în acest caz proprietarul fiind cel obligat să ia legătura cu o firmă specializată în transportul deşeurilor. „Municipalitatea roagă locatarii clădirilor de blocuri dar şi cei de la case să participe la curăţenia pe domeniul public din jurul imobilelor proprii pentru a contribui la crearea unui aspect plăcut al zonei în care locuiesc”, a declarat Mirela Gligore de la Primăria Sibiu.

Igenizare de la Apă Canal

În paralel, SC Schuster & Co Ecologic cu sprijinul SC DPC SA şi Apă Canal SA vor igieniza zonele verzi şi aleile, vor curăţa rigolele, vor verifica semnele de circulaţie şi le vor curăţa pentru a asigura vizibilitatea acestora, vor vopsi lise, iar mobilierul stradal (bănci, totemuri, coşuri de gunoi) va fi de asemenea igienizat. SC Apă Canal va efectua igienizarea malului Cibinului, între strada Alba Iulia şi podul de pe strada Târgul Fânului.

Ultima oră

Comentariul meu