topul mârlanilor: semaforul e numai pentru sibieni. nu și pentru smecheriSemaforul de pe Victoriei a fost anulat de un musculos cu mașină din Elveția, care nu știe că atunci când e roșu nu ai voie să treci și când e verde la pietoni trebuie să le dai prioritate.

Topul Mârlanilor are astăzi un invitat de toată frumusețea. Venit de pe meleaguri străine un tânăr cu mușchii pe el și fără neuroni în creier s-a pus zilele trecute pe șoti și slalomuri prin Sibiu. Ce mai contează că și în Sibiu sunt semafoare. Domnul de la volanul BMW-ului a catadisit să se bage pe roșu în intersecție și mai să și calce în inconștienta sa mișcare și pietonii care aveau după cum se observă și în fotografii culoarea verde la semafor. Poate se găsește totuși și un polițist care să se autosesizeze și să îl ia la rost pe acest Mârlan.[nggallery id=532]

Ia atitudine şi fă împreună cu Ora de Sibiu recensământul nesimţitilor, mitocanilor, mârlanilor sau cum vrei să le mai spui celor de ale căror gesturi şi comportament pe stradă, în trafic, în autobuz şi în cele mai neaşteptate alte locuri te loveşti zilnic . Împreună îi arătăm lumii întregi şi poate îi vindecăm de simptome şi oprim epidemia.

Ai surprins un mârlan ?

Încarcă fotografia mai jos în Galeria Mârlanilor, sau filmuleţul, la secţiunea ADD VIDEO. [ngg_uploader]

Ultima oră

Participă la discuție

6 Commentarii

  1. ala sigur nu e elvetian,doar masina…si prin tara multre masini cu numere de anglia si la volan sant indienii sa se dea mare la bunicu.varu si alte rude ca are masina

  2. Sunteti foarte rautaciosi, eu am fost in sibiu si am trecut pe rosu, nu intentionat pur si simplu nu am vazut semaforul. Poate a gresit omul o data e marlan daca si la al 2 lea semafor se comporta la fel.

    1. buna ziua, asa cum e zicala „Ala nu e student fara restanta” asa si in domeniul auto „Ala nu e sofer care nu a trecut cel putin odata pe rosu”. Se mai intampla. Ai dreptate Alex dar totusi cand nu esti sigur de viitoarea culoare a semaforului, reduci viteza evitand astfel sa treci pe rosu. Gandeste-te ca a doua oara ar putea sa omoare un pieton. Nu conteaza ca vine de pe Marte si acolo nu sunt semafoare. Pietonul e mort si legea e lege.

  3. Totusi sa nu fim rai. de unde stim noi ca nu l-a prins culoarea rosie a semaforului in intersectie. Cu totii stim ca la orele de varf in sibiu zona aceea este foarte aglomerata.

    1. draga cititorule
      Vă putem confirma faptul că nu l-a prins culoarea roşie la semafor. A trecut pe lângă maşinile care aşteptau regulamentar la semafor si s-a postat ca smecherul in faţă.
      Redactia ora de sibiu

  4. Asta nu-i smecher, doar prost sau neinformat. Si se pare ca e si strain pe deasupra.