polițist gav rănit în timp ce urmărea cu loganul doi motocicliști la copșa mică
Foto: www.sibiu.adevarul.ro

Accidentul a avut loc în cursul zilei de sâmbătă în jurul orelor 13.30, pe DN 14, în localitatea Copșa Mică. O mașină de poliție a Serviciului Rutier Sibiu a tamponat o altă mașină după ce a intrat pe contrasens.

Agentul de poliție Stoica Ioan, din cadrul Serviciului Rutier Sibiu, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, respectiv îndrumare, sprijin și control al traficului rutier, în timp ce conducea autospeciala din dotare, având în funcțiune semnalele acustice și luminoase, se afla în urmărirea a doi conducători de motociclete care nu au oprit la semnalul regulamentar al polițistului. ”Pe fondul vitezei de deplasare, într-o curbă la stânga, agentul de poliție a pierdut controlul asupra autospecialei și a intrat în derapaj și apoi pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de D. Ioan de 51 de ani, domiciliat în municipiul Mediaș”, a explicat Luciana Balteș, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Polițistul a fost grav rănit

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a agentului de poliție, precum și rănirea ușoară a unei pasagere din autoturism. Ambii conducători auto purtau centura de siguranță în momentul producerii accidentului și nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice

Ultima oră

Comentariul meu