sibiul la târgurile de turism de la berlin, bucureşti şi bruxellesSibiul este reprezentat şi în luna martie ca destinaţie turistică la târgurile de profil din ţară şi străinătate.

În perioada 10-14 martie reprezentanţi ai Primăriei Sibiu şi ai AJTS au fost prezenţi la Târgul Internaţional de Turism ITB Berlin unde a fost promovată oferta turistică a Sibiului şi împrejurimilor, remarcându-se un interes deosebit al pieţei germane pentru destinaţia Sibiu.

Prezenţi la Palatul Parlamentului

În data de 19 martie Primăria Sibiu va prezenta oferta turistică a Sibiului la târgul de turism Holiday Market organizat de ANAT, la Palatul Parlamentului din Bucureşti. Reprezentanţii biroului specializat din cadrul municipalităţii vor purta discuţii directe cu agenţiile de turism specializate pe incoming şi interesate de oferta turistică şi culturală a Sibiului. Al treilea târg de profil la care va participa Sibiul se va desfăşura în perioada 25-28 martie. Primăria Sibiu alături de AJTS va participa la cea de-a 23-a ediţie a Târgului de Turism al României organizat la Romexpo, Bucureşti. „Cu această ocazie, operatorii din turism, hotelierii şi agenţiile de turism interesate pot să aducă propriile materiale de promovare la Primăria Sibiu, camera 133, pâna în data de 23 martie, ora 16.00. Aceste materiale vor fi distribuite în cadrul târgului de reprezentanţii oraşului nostru”, spune primarul Klaus Iohannis.

Cu ofertă şi la Bruxelles

Sibiul va fi promovat de municipalitatea sibiană şi la Bruxelles. Cu ocazia sărbătoririi a 25 de ani de la iniţierea Programului Capitale Culturale Europene, Sibiul a fost invitat să participe în calitatea sa de oraş care a purtat acest titlu şi care a prezentat publicul intern şi extern un program de succes care a atras vizibilitate pentru sine dar şi pentru România în general, Sibiul fiind prima capitală culturală europeană din ţara noastră. Manifestările ce vor marca această sărbătoare vor avea loc la Bruxelles, în perioada 23-24 martie. Sibiul va fi reprezentat prin coordonatorul general al Programului Sibiu Capitală Europeană 2007, Cristian Radu. „În cadrul acestor manifestări se va organiza şi o expoziţie cu fotografii din oraşele care au deţinut până acum acest titlu onorant. Sibiul va fi şi el prezent în această expoziţie, atât cu fotografii cât şi cu un stand din cadrul căruia se vor distribui materiale care promovează oferta turistică a oraşului” a spus joi dimineaţă primarul Klaus Iohannis.

Ultima oră

Comentariul meu