Vadul cel mai expus pentru testarea nervilor proprietarilor care se trezesc cu maşinile blocate în centru Sibiului a primit miercuri o mână de ajutor de la Biroul de Ridicări Auto.

Un posesor de auturism cu numere de Argeş s-a gândit el pe soarele de miercuri că e perfect pentru o zi în care să blocheze accesul într-o curte din apropierea catedralei Ortodoxe de pe Mitropoliei. Omul a parcat cu tupeu în intrarea unei curţi şi a plecat liniştit. Nu la fel de liniştit a mai fost şi când s-a întors pentru că între timp norocul l-a părăsit şi cei de la Biroul de Ridicări Auto i-au lăsat în loc o plachetă cu informaţiile de unde îşi poate recupera maşina.[nggallery id=529]

Ia atitudine şi fă împreună cu Ora de Sibiu recensământul nesimţitilor, mitocanilor, mârlanilor sau cum vrei să le mai spui celor de ale căror gesturi şi comportament pe stradă, în trafic, în autobuz şi în cele mai neaşteptate alte locuri te loveşti zilnic . Împreună îi arătăm lumii întregi şi poate îi vindecăm de simptome şi oprim epidemia.[ngg_uploader]

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. astia cu ridicarile de masini sunt niste tampiti si comit numai abuzuri, au gasit o alta modalitate originala de a scoate bani de la oameni. sub pretextul bunului simt isi aroga dreptul de ,,a educa” dar bunul lor simt de a face drumuri circulabile, de a face parcari, de a pune indicatoare, etc. unde este, domnilor? ce sa spun, au prins un mare infractor care a parcat nelegal in fata unei curtii! sa-l dam exemplu!

  2. Problema e ca din poza in care masina nu e inca ridicata se vede clar ca NU blocheaza acesul in curte, chiar daca acolo nu e marcaj de loc de parcare. Asa ca mai rasfirati, baieti, mai rasfirati.