Un om a murit şi altul s-a ales cu răni grave în urma unui incendiu devastator produs la un atelir mecanic de pe strada Matei Millo.

La faţa locului au ajuns imediat mai multe echipe de pompieri, însă eforturile lor de a salva mecanicul prins în şahtul atelierului au fost zadarnice. Cea de-a doua persoană aflată în atelier în momentul producerii incendiului a fost transportată de urgenţă la spital, cu arsuri pe faţă şi pe mâini. Ilie Fara de 67 de ani a murit ars de viu, iar patronul Helmut Lazăr de 57 de ani este internat la Spitalul Judeţean Sibiu. În incendiu au ars şi două autovehicule. Cel mai probabil, incendiu s-a produs de la un scurt circuit produs la una dintre maşinile aflate în atelier.[nggallery id=528]

Patronul are arsuri grave

Helmut Lazăr, patronul service-lui auto este internat în stare gravă la spital, cu arsuri de gradele II şi III, pe faţă, cap, gât şi mâini. Cei de la Inspectoratul de Muncă spun că patronul atelierului figurează ca persoană fizică autorizată şi în consecinţă nu avea voie să aibă angajaţi.

IMAGINI BRYLU TV

Ultima oră

Comentariul meu