Trei suflete rămase fără mamă chiar în ziua de 8 martie, Marius de 16 ani, Beatrice de 13 ani și Cristian de 8 ani au primit o donație în bani de la gruparea din urbea de pe Târnava Mare.

Copii au fost crunt loviți de soartă, în acest început de an 2010. Bolnavă de TBC, mama lor a murit în urma unui infarct, la Spitalul Județean Sibiu. Povestea lui Marius de 16 ani, Beatrice de 13 ani și Cristian de 8 ani este cutremurătoare. Deocamdată copiii au fost luați în custodie de medieșeanca Alina Cristea, care a apelat la ajutorul prietenilor pentru a îi ajuta. ”Nu puteam să îi lăsăm pe drumuri. Pe mama lor am îngropat-o cu ajutorul bisericii din Vitrometan din Mediaș. I-am luat la mine” a mărturisit pentru NOVA TV Mediaș, mama adoptivă.

Ajutați de jucătorii lui Gaz Metan Mediaș

Primii care au sărit în ajutorul copiilor au fost baschetbaliștii echipei Gaz Metan Mediaș, care au făcut o chetă și au donat o sumă de bani pentru micuții rămași orfani. ”Din partea noastră nu este mare lucru, dar pentru ei este important. Sperăm ca prin gestul nostru să îi mai ajute și alți oameni. Nici nu am cuvinte să comentez acest. Cazul lor este cutremurător” a mărturisit căpitanul Mediașului, Tudor Jucan. Deven Mitchell a fost și el cutremurat de povestea celor trei copii. ”Nimeni nu vrea să i se întâmple o astfel de tragedie. Banii donați de noi nu o să le aducă mama înapoi dar este un început. Am simțit cu toții că asta trebuie să facem și am făcut acest gest din suflet. Cu toții ne rugăm pentru ei” a spus și baschetbalistul american al lui Gaz Metan.

Ultima oră

Participă la discuție

9 Commentarii

  1. Bravo Alina, macar jumatate din comunitatea medieseana sa procedeze ca tine si atunci ajungem departe.

  2. sunt baiatul din videoclip…daca vreti sa ajutati cu ceva adaugati id-u de messenger marius_schlosser…o sa va dau si web sa vedeti ca eu sunt …deci daca vreti sa ajutati cu cv..orice..dati add la marius_schlosser multumesc molt

  3. BRAVO ! DUMNEZEU O SA TE RASPLATEASACA INZECIT PENTRU FAPTA BUNA DE CARE AI DAT DOVADA . MULTA PUTERE SI FELICITARI PENTRU O MAMA EROINA

  4. sa le de-a Dumnezeu sanatate tuturor celor care au fost si sunt alaturi de acesti copilasi nevinovati,si doamnei Alina sa-i dea putere si curaj sa aiba gria de ei cat mai mult timp de acum incolo.

  5. si am uitate pe dn Alina Cristea, care nush cate femei faceau ca dansa… DE TOATA LAUDA…

  6. si eu o sa ma interesez de ei si o sai ajut cu ce pot… nu poti ramane indiferent, e vorba de 3 copii care nu mai au parinti.. trist… gestul baschetbalistilor este de toata lauda….GAZ METAN TEAM = BE PROUD, AWESOME ….