mergi la festivalul de nunţi simba horeca să îți faci nunta cu 89 de leiSimba Catering organizează în perioada 19 – 21 martie 2010 Festivalul de Nunţi Simba HoReCa. Evenimentul aflat la a doua ediţie, va avea loc în acest an în Parcul Sub Arini (pe terenul de fotbal) într-un pavilion pentru nunţi cu o capacitate de până la 1000 de locuri. Programul de vizitare a festivalului este de la zece dimineaţa la opt seara, intrarea fiind liberă.

„Nuntă la 89 de lei” este oferta specială pe care Simba Catering o aduce tinerilor care vor să se căsătorească în 2010. Oferta care poate fi contractată exclusiv în perioada celor trei zile de festival propune un preţ special de numai 89 de lei per invitat pentru meniul de nuntă.  Alături de Simba Catering, organizatorul evenimentului, în cadrul festivalului sunt invitaţi să participe unii dintre cei mai buni producători de servicii necesare organizării nunţii după cum urmează: Salon Danielle (servicii înfrumuseţare), Donatella (încălţăminte), Herra Mariage (rochii de mireasă), Paolo Rossi (costume de mire), Doxa (instalaţii de sunet şi lumini, servicii foto-video), Sory (mărturii personalizate, invitaţii de nuntă), Floraria Diva şi Panalim (torturi şi prăjituri, patiserie pentru nuntă).

Colecție de rochii de mireasă

Inedită în acest an va fi prezenţa în cadrul festivalului a unui mag, maestru în artele divinatorii precum tarotul, atrologia şi numerologia care va încerca să descifreze pentru viitorii miri, misterele care se pot ascunde dincolo de pragul căsniciei. Duminică, 21 martie de la ora 17:00, Herra Mariage va prezenta în cadrul festivalului o colecţie a celor mai frumoase rochii de mireasă.

„Nu juca după cum îţi cântă alţii!”

Sloganul acestei ediţii „Nu juca dupa cum îţi cântă alţii!” este mesajul pe care organizatorii îl transmit tinerilor aflaţi în pragul căsătoriei. „Avem peste doisprezece ani de experienţă în organizări de nunţi. Noi le propunem mirilor libertate deplină în alegerea şi configurarea serviciilor pentru organizarea nunţii. Ofertele pe care Festivalul de Nunţi Simba HoReCa le aduce mirilor în acest an sunt nu doar diverse, dar şi foarte permisive, fiind gândite astfel încât indiferent de bugetul alocat nunţii oricine să poată configura un eveniment după propriile exigenţe.” Vasile Morar – General Manager Simba HoReCa, Director Festival.

foto:cristina gărgălie
Foto:Cristina Gărgălie
foto:cristina gărgălie
Foto:Cristina Gărgălie
foto:cristina gărgălie
Foto:Cristina Gărgălie
foto:cristina gărgălie
Foto:Cristina Gărgălie
foto:cristina gărgălie
Foto:Cristina Gărgălie
foto:cristina gărgălie
Foto:Cristina Gărgălie
foto:cristina gărgălie
Foto:Cristina Gărgălie

Ultima oră

Comentariul meu