Acţiunea organizată de Serviciul Poliţie Rutieră al Municipiului Sibiu  în intervalul orar 09.00-14.00 s-a lăsat cu o captură importantă în privinţa permiselor reţinute. Un taximetrist a picat în plasa poliţiştilor pentru neacordare de prioritate pe trecerea de pietoni.


Poliţiştii rutieri au organizat şi desfăşurat, în municipiul Sibiu, o acţiune pe linia neacordării de prioritate pietonilor angajaţi regulamentar în traversarea străzii. La acţiune au partcipat 11 poliţiştii rutieri. „Au fost aplicate 43 sancţiuni contravenţionale conducătorilor de vehicule şi au fost reţinute 20 permise de conducere. Din acestea 18 au fost reţinute pentru neacordare de prioritate pietonilor angajaţi regulamentar în traversarea străzii, unul pentru consumul de alcool şi unul pentru circulaţie pe sens opus”, a explicat Luciana Balteş, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Băut pe Cibinului

Şoferul căruia i s-a reţinut permisul auto pentru consumul de alcool circula cu maşina pe strada Cibinului. Aparatul etilotest a arătat că avea o alcoolemie de 0,21 în aerul expirat. Şoferul care circula pe contrasens a fost prins pe strada Semaforului.

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. imi place, imi place…na, mai faceti pe eroii!!! Valabil pentru asa zisii taximetristi

  2. Made in Romania… in ce tara mai stau asa zisele “forte de ordine” la panda? (din cate se pare masina de politie stationeaza in statia de autobuz)