update foto-video: zid prăbușit în centru pe strada mitropoliei. acoperiş căzut pe maşini pe intrarea siretuluiVântul care s-a abătut asupra Sibiului în seara de miercuri a doborât un zid la pământ la numărul 7 pe Mitropoliei. Țiglele de pe mai multe blocuri de pe strada Siretului au fost zburate și ele de pe imobile.

Sibienii care locuiesc la numărul 5 pe strada Mitropoliei au fost scoși din casă de un sunet asurzitor, produs din cauza unui zid care s-a prăbușit în totalitate la un imobil din vecinătate. Zidul a căzut la pământ pe o suprafață de mai bine de 10 metri pătrați, la imobilul de la numărul șapte. ”Am auzit o bubuitură și am văzut zidul la pământ. Clădirea este în paragină iar proprietarul din Victoria refuză să o reabiliteze. Am făcut sesizare și la primărie”, au povestit oamenii.


Teroare pe Siretului şi Intrarea Siretului

Mai multe blocuri de pe strada Siretului au rămas fără țigle din acoperișuri, tot din cauza vântului puternic. Oamenii și-au mutat mașinile din parcările de lângă blocuri, de frică să nu le fie strivite de țiglele care au căzut jos. Nu aşa de norocoşi au fost şi câţiva sibieni care locuiesc la un bloc pe Intrarea Siretului. Aceştia s-au ales cu maşinile avariate, după ce un acoperiş de tablă de 150 de metri pătraţi a căzut peste două autoturisme.

Ultima oră

Comentariul meu