csu sibiu a primit 400.000 de lei pe agenda proiectelor sportive de la primărieClubul sibian a primit cu 25.000 de lei mai mult decât anul trecut din partea municipalității sibiene. Red Bull Romaniacs a ”supt” în acest an 320.000 de lei de la municipalitate. Cei mai puțini bani îi primește Clubul Sportiv Școlar Șoimii care încasează aproape 600 de lei pentru participarea la competiții atletice.

Administrația locală a făcut zilele trecute împărțeala celor 1.264.482 lei alocați pentru proiectele sportive de pe agenda cultural-sportivă pe anul 2010. Surprinzător sau nu cei mai mulți bani din cele 22 de proiecte aprobate pentru finanțare îi încasează CSU Sibiu. Gruparea sibiană de baschet va primii pentru cele două proiecte suma totală de 400.000 de lei. În top pe locul secund se situează cei de la Red Bull Romaniacs care primesc pentru ediția din 2010suma de 320.000 de lei. Campionatul European de Go pentru juniori ediţia a 15 a (2010)a primit suma de 60.000 de lei, iar Raliul Sibiului – ediţia a X a (automobilism) a primit o finanțare de 135.000 de lei. Echipa ce volei CSM Sibiu a primit și ea suma de 100.000 de lei ca sprijin al municipalității, iar Clubul Sportiv Societatea de Patinaj Sibiu a primit de 10 ori mai puțin pentru participarea la competiţii de nivel naţional la Tg.Mureş, Cupa Mureşului, în Campionatul Naţional de copii, Campionatul Naţional de juniori și Campionatul Naţional de seniori. Gala sportului sibian –  festivitatea de premiere a celor mai buni sportivi şi tehnicieni sibieni în anul 2010a primit un sprijin de 20.000 de lei de la administrația locală, iar Clubul Sportiv Școlar Șoimii a primit impresionanta sumă de 582 de lei pentru participarea la Campionatul Naţional de Atletism juniori II – 16-17 ani.

Mircea Vulc: ”Mulțumim primăriei”

Chiar dacă suma de bani nu ajunge nici pe departe pentru a acoperi nevoile clubului CSU Sibiu, directorul executiv al acestuia, Mircea Vulc a mulțumit primăriei pentru generozitate. ”Față de ce am primit din partea Consiliului Județean suntem mulțumiți. Este un sprijin și le mulțumim celor de la primărie pentru acest ajutor. Din păcate banii primiți de la primărie nu ne ajung pentru cheltuielile pe care le avem”, a punctat oficialul lui CSU Sibiu.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Mai „biii” tu ori esti prost ori esti prost!! Tu nu vezi ca omul zice”multumim primariei?”N-are voie ,ca nu-i dai tu,sa spuna ca nu ajung banii?Uita-te mai bine ce se intampla la alte echipe”bogate”(otopeni,pitesti,)care sunt gata sa se retraga din campionat si mai taci din gura.Sa fim bucurosi ca mai avem echipa asta ca daca nu ar trebui sa mergem la Medias sa vedem un meci de baschet sau de fotbal de prima divizie!