johnson şi smith îşi pun cenuşă în cap după înfrângerea cu gaz metanCei doi jucători s-au confesat pe site-ul oficial al fanilor sibieni după înfrângerea suferită în derbiul judeţean cu Gaz Metan Mediaş.


Baschetbaliştii sibieni au explicat fanilor că nu au făcut un meci grozav în ultima etapă disputată în divizia A de Baschet.

Brandon Johnson
„Dupa parerea mea a fost un meci grozav si spun asta in ciuda faptului ca eu unul am jucat destul de rau. Scorul ar fi fost cu totul altul daca in ultimele 3-4 minute nu ne-am fi pierdut concentrarea si am fi jucat mai bine.Faptul ca nu am mai recuperat pe final ne- a costat destul de mult. In legatura cu incidentul dintre mine si Howell nu pot spune decat ca am simtit o adanca lipsa de respect si fair-play in momentul in care a incercat sa ma loveasca cu piciorul in cap doar pentru ca nu a reusit sa pastreze mingea. A incercat sa ma loveasca fara motiv, pentru ca eu nu am jucat murdar. In cazul acesta eu nu am facut decat sa-i platesc cu aceeasi moneda si am incercat sa-l imping.A fost modul meu de a reactiona vis a vis de lipsa lui de respect.

Jason Smith
„Nici eu ca jucator si nici ca echipa nu am jucat prea bine impotriva Mediasului. Greseala s-a produs pe final cand ne-am pierdut concentrarea si nu am mai recuperat. Degeaba ne-am aparat bine daca nu am mai recuperat si am pierdut foarte multe libere. Eu am ratat 3 iar Ivan 6. Nu este acesta motivul principal pentru care am pierdut dar aceste ratari si-au spus cuvantul. În alta ordine de idei, eu sunt mandru de echipa si de faptul ca am ajuns pana aici deoarece din cate stiu la inceputul sezonului nu au fost multi cei care au crezut in noi. Nu sunt multumit ca am pierdut dar eu am incredere in aceasta echipa si daca vom inceta sa facem greseli stupide totul va fi bine pentru noi”

Ultima oră

Comentariul meu