tineri pdl-işti au dat 1000 de felicitări de 8 martieOrganizaţia de tineret a PD-L Sibiu a împărţit, luni, peste 1000 de felicitări cu ocazia Zilei de 8 Martie şi le-a urat „La mulţi ani” tuturor femeilor.

La acţiune au participat peste 30 de membri ai organizaţiei de tineret, mesajul felicitărilor fiind compus de către aceştia. Conform reprezentanţilor OTPD-L Sibiu, acţiunea de împărţire s-a concentrat pe trei zone: zona centrală a Sibiului, Bulevardul Mihai Viteazu şi cartierul Vasile Aron.  „Acţiunea de 8 martie vine ca o completare a celei din 1 martie, când tinerii au confecţionat peste 1000 de marţişoare din materiale reciclabile. Astfel, membri OTPD-L Sibiu au dorit să transmită un mesaj de vestire a primăverii şi, în acelaşi timp, să arate că sunt o echipă unită, cu tineri ingenioşi şi bucuroşi să facă parte dintr-o organizaţie puternică”, au motivat liderii OTPD-L Sibiu.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. frumos din partea lor si ingenioasa ideea deoarece de 8 martie toata lumea da flori si e bine ca au dat o felicitare…frumos gest!!!

  2. Salut aceasta actiune si ii felicit pe acesti tineri. Ma bucur ca s-au gandit sa ofere o felicitare doamnelor si domnisoarelor. E ceva inedit si frumos in acelasi timp. Bravo lor.