Preşedintele PNL Sibiu, deputatul Mircea Cazan apreciază modalitatea democratică în care s-a desfăşurat Congresul partidului, din perioada 05-07 martie 2010, la Bucureşti.

mircea cazan după congres: "prioritatea mea este sibiul"Majoritatea delegaţilor sibieni prezenţi la Congres, au votat pentru moţiunea propusă de Crin Antonescu. Astfel, 23 din cei 26 de delegaţi s-au pronunţat pentru, doi delegaţi au fost contra şi unul s-a abţinut, ceea ce demonstrează că Organizaţia Judeţeană a PNL Sibiu este printre puţinele organizaţii judeţene de partid din Sibiu, în care fiecare membru îşi poate exprima liber, propriile convingeri şi valori.

„PNL Sibiu a demonstrat că democraţia şi libertatea chiar există. Nu am impus nici un punct de vedere nimănui, însă majoritatea delegaţilor sibieni au înţeles importanţa proiectului politic a lui Crin Antonescu şi au votat în consecinţă. Atât pentru mine personal, dar mai ales pentru liberalii sibieni, pentru toţi cei care cred în noi în acest judeţ, este important că acum putem merge înainte cu speranţa că vom câştiga împreună. PNL a demonstrat că poate avea un congres democratic, că are o echipă care poate pregăti un guvern din umbră, care să scoată România din criză”, a declarat duminică, deputatul Mircea Cazan.

Acesta a precizat că, deşi iniţiat a făcut parte din echipa lărgită a lui Crin Antonescu, în urma consultărilor cu acesta, a preferat să se ocupe de filiala judeţeană a PNL Sibiu şi mai ales să se concentreze pe rezolvarea problemelor sibienilor.

„L-am susţinut de la bun început pe Crin Antonescu şi s-a dovedit că am făcut o alegere câştigătoare. Congresul PNL a dovedit pentru filiala Sibiu, că cei doi parlamentari ai PNL sunt apreciaţi la centru. În timp ce colega mea, senatoarea Minerva Boitan a fost propusă să facă parte din echipa lui Ludovic Orban, eu personal am făcut parte iniţial din echipa lărgită a lui Crin Antonescu. Scopul meu, ca lider de filială, este identificarea şi pregătirea candidaţilor pentru alegerile viitoare şi reprezentarea intereselor sibienilor cât mai bine în Parlamentul României”, a mai precizat deputatul Mircea Cazan – lider al PNL Sibiu.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. nu va mai umflati in pene ca nu erati in nici o echipa ,iar la sibiu ati fost numit nu va ales nimeni