Antrenorul lui CSU a lipsit de la conferinţa de presă de după meci, dar a explicat lângă vestiarul echipei sale unde a pierdut Sibiul meciul. Medieşenii speră ca fanii Sibiului să îi susţină în Cupa României cu Ploieştiul. Fanii lui CSU şi Gaz Metan au fost la un pas de o încăierare după meci.

La conferinţa de presă de după partidă a venit doar antrenorul Mediaşului, Bruno Soce. Acesta a lăudat jucătorii români din echipa sa şi fanii lui CSU. Clavon a fost dezamăgit de apărarea echipei sale. Preşedintele Gazului, Corin Emil Cindrea crede că Asesosft umblă la arbitraje în acest retur.

Bătaie aplanată

Câţiva fani din galeria lui CSU Sibiu şi alţi câţiva din cea a Mediaşului au fost la un pas de a se lua la bătaie chiar în tribunele Sălii Transilvania, la câteva minute după încheierea partidei. Fanii Mediaşului au acuzat câţiva sibieni că le+ar fi trimis mesaje de ameninţare că îi rup în bătaie. Oamenii de ordine s-au interpus între cele două grupuri care şi-au aruncat totuşi cuvinte grele.[nggallery id=523]

DECLARAȚII DUPĂ MECI:

DARNELL CLAVON – ANTRENOR CSU

”Din păcate am greșit mult pe final de meci. Nu ne-am apărat așa cum am fi dorit și cum ar fi trebuit și asta ne-a costat scump. Sunt dezamăgit de deznodământ, dar mergem mai departe„

BRUNO SOCE – ANTRENOR GAZ METAN

”Acest meci este un exemplu pentru jucătorii români. Românii de la Gaz Metan au demonstrat că România are baschetbalişti autohtoni destul de buni. Nicoară, Dumitrescu, Drăguşin… Toţi au făcut un meci mare. Publicul de la Sibiu este magnific şi m-aş bucura dacă ne-ar încuraja la meciul din Cupa României cu Asesoft. O să jucăm şi pentru acest public minunat. Despre arbitrii vreau să spun doar atât. Ar trebui să aibă mai mult respect pentru jucătorii mei, pentru Gaz Metan Mediaş şi pentru ce se face pentru baschet la clubul nostru. Dacă o să am o echipă sănătoasă avem mari şanse să ajungem în finala campionatului naţional”

CORIN EMIL CINDREA – PREŞEDINTE GAZ METAN

„Mă bucur că am învins la Sibiu o echipă bună cu un public extraordinar. Nu vreau să spun despre arbitraj decât că în ultimele trei meciuri arbitrii au fluierat parcă pentru Asesoft ca să spun aşa. Vrem să fim lăsaţi să jucăm baschet. Atâta tot”

Ultima oră

Participă la discuție

5 Commentarii

  1. bai gazistule adevarat, la tastarura esti tare nu? uiti ca tot voi veniti in curand la sibiu?

  2. nu v-au lasta gaborii?mai nou asa se spune cand nu ai curaj…:)):)):)):))

    stiti vorba aia „dupa razboi multi vitezi se arata” ….va dati viteji numai cand sunteti la tastatura dar cand sunteti in fata faptului spuneti ca nu v-au lasat gaborii….:)):)):)):)):)):))

  3. va asteptam la medias Sibienilor ! Sa vedem mai aruncati cu pietre !! Taranilor ! Aruncati cu pietre in autocar ! Ati avut noroc ca nu ne-au lasat gaborii sa coboram k va mancam cu tot cu p… ! fraie…..

  4. Mergi cu mata mai departe ba derbedeule ! Betiv arogant ce esti tu , pleaca draq de la Sibiu .