Ghinion mare pe un şofer Tursib, care, culmea mai conducea şi autobuzul 13. Bărbatul de 46 de ani a fost prins băut la volan în timpul serviciului, pentru că a pus o frână bruscă.

şofer de la tursib prins băut la volanul autobuzului 13Incidentul s-a petrecut miercuri, pe Bulevardul Corneliu Coposu, la intersecţia cu strada Maternităţii. La volanul autobuzului 13, care leagă Gara de Dumbrava Sibiului, Vasile Iordache nu bănuia ce final va avea cursa lui când gonea prin faţa Spitalului ca să prindă verdele. Semaforul a trecut pe roşu şi soferul Tursib a pus o frână bruscă, moment în care o pasageră a aterizat razant pe podeaua autobuzului. Femeia nu a fost grav rănită, dar suficient ca să vină Poliţia, iar şoferul să fie testat cu aparatul etilotest. Rezultatul a fost de 0,21 mg/l alcool pur în aerul expirat. Şoferul a rămas fără permis şi nu  a mai fost programat joi pe traseu, urmînd ca şefii lui de la Tursib să ia o decizie după ce vor primi toate datele de la Poliţie.


Ultima oră

Participă la discuție

23 Commentariu

  1. se pare pana la urma ca mai sunt si pro persoane care inteleg ce inseamna sa fii sofer la tursib si tin sa le multumesc pe aceasta cale tuturor celor care sunt pro.Mai asteptam sugestii si discutii pe aceste teme.Nu doresc sa supar pe nimeni ci doar sa le aduc aminte ca acesti soferi sunt oameni care lucreaza pentru oameni.

  2. Domnule Dan ar fi mai bn sa mergi la servici cu pe Jouuu dak nu ti convine de autobuzele de la tursib, eu circul cu autobuzul aproape in fiecare zi si nu am chiar asa o parere proasta de soferii de la tursib, iar pe cei de la 44 ii cunosc foarte bn. Iar dak nu ti convine de autobuze fa reclamatie la Director sa le schimbe poate ii imprumuti cu niste banii sa le schimbe.
    Dicule u nu ai altceva de lucu, ar fi mai bn sa iti cauti, se pare ca ai mutit. Poate ar fi mai bn sa te angajezi ca sofer sa vezi si u cum e in trafic!!!!!!!!!!poate iti aleg cei de la secretariat CV tau. Atunci sa o mai vedem si pe asta!!!!!!!!!!BAFTA

  3. nu mai zice nimica Dicu … cred ca nu mai are curaju sau poate sa ofticat cand a vazut ca sunt si calatori care sunt de partea soferilor de la tursib . Asa ca dicule te asteptam sa iti mai spui si tu parerea despre comentariile lasate de noi aici sau macar asa de bun simt sa iti ceri scuze de complimentele alea urate aduse acestor oameni …..

  4. Fara sa vreau am vazut discutiile acestea referitoare la soferii de la tursib si nu pot sa tac cand vad anumiti calatori care aduc injurii acestor oameni care pana la urma nu fac altceva decat sa ne deserveasca zilnic transportul in comun fara de care nu stiu cum ne-am descurca. Asa cum e el.Pt DICU “Roata se intoarce”.Am vazut ca nu esti prea simpatizat in randurile celor de aici.Deci si de la mine ai un vot in jos.Nu mi se pare frumos din partea ta sa vb asa mai ales atunci cand calatoresti si fara bilet.Ce mi-ar placea sa te prinda odata controlul si sa te faca de rusine in autobuz printre care sa aduca in cunosttinta si atributul tau care te-a facut celebru”gunoiule”.

  5. Nu am mai intrat de mult sa vad ce se mai discuta dar am observat ca domnul dicu sa tras in carapacea sa. cred ca sa desteptat.Sau inceraca sa-si revizuiasca vocabularul.In fine sa zicem ca astaptam o replica de la el dar cred ca nu a gasit-o printre “gunoaiele” in care traieste.Oare in momentul de fata oamenii cum il considera?Dupa parerea mea eu cred ca el este “tomberonul”.

  6. intradevar asa ar trebui sa se faca cum a spus sorinutz mai jos , ca si soferii sa raspunda cu aceasi moneda calatorilor dar dupaia din pacate avem toti de suferit din cauza unuia asa ca DICU care se crede perfect . Oare cum ar fi sa ne faca soferii de la tursib pe noi calatorii care folosim autobuzele aproape zilnic gunoaie asa cum dl dicu ia facut pe soferi si asa cum vor mai fi multi ‘ domni ‘ ca si dicu ? io cred ca nu iar conveni la nimeni sa fie facut gunoi . Asadar dupa parerea mea ar trebui respectati soferi de pe autobuze ca ne suporta pe toti zilnic , ca noi pana la urma nu mergem mai mult de 20-30 de min cu autobuzul si coboram iar iei raman cate 8 ore sau 10 cat lucreaza ei in trafic si trebe sa recunoastem ca orasul e foarte aglomerat …..

  7. Ceea ce vreau sa subliniez e faptul ca exista 2 categorii sociale de oameni: cei pro si cei contra soferilor de autobuz.Multi critica soferii ca nu se preteaza standardelor precum s-ar astepta ei. Tin sa va aduc la cunostinta ca nu sunt slugi asa cum replica cei mai in varsta si citez”Tu sa taci din gura ca pe urma mea iti iei salaru”. Nu e chiar asa. Cei in varsta ar trebui sa taca din gura ca sunt singurii din tara asta cre calatoresc pe gratis si ar trebui sa fie multumiti oricum s-ar desfasura transportul. iar in ce privesc banii sa stiu ca pensia o ia pe spinarea angajatului printre ca ri si acesti biet soferi care pe langa ca au o mare responsabilitate sunt platiti precum un paznic de poarta. Asa ca v-as ruga sa deschide-ti mai mari ochii si sa in chide-ti gura atunci cand trebuie.Pe langa faptul ca sunte-ti grosolani domnilor calatori si va crede-ti plini de drepturi macar atunci cand fugiti dupa autobuz si un sofer va asteapta gandindu-se ca trebuie sa ajunge-ti la o destinati urgent spune-ti un MULTUMESC! Din pacate nici ala nu se aude asa ca ce sa mai zicem de soferi.EU cred ca ar trebuii sa-i respectam mai mult. Nu sa-i asociem cu “gunoiaie”,o comparatie a domnului Dicu.REspectul reciproc are de castigat. NU de alta da asa cum va comportati cu soferii cu aceeasi moneda o sa vi se raspunda.Tre sa plec acum si va salut .Nu de alta dar tre sa prind autobuzul 2 si coincidenta sau nu este 44 tsb.O sa fie o zi frumoasa.NU am intarziat niciodata de cand merg cu el. Pa!

  8. ce nu va convine la soferii de la tursib?mergeti pe jos dak nu va convine cum conduce……………………….apropo gunoiul nu se gaseste in autobuze ci in tomberoane acolo le gasiti e clar si cred ca cel mai indicat ar fi sa isi vada fiecare de viata lui personala si sa nu se mai intereseze de altii iar dicu este chiar el insusi un gunoi il cunosc personal credeti-ma.sunt de acord cu parintele de pe 44 nu judeca u pe altii k ii judeca dumnezeu…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

  9. Domnul sorinutz, in primul rand cred ca autobuzelor le mai lipseste cate o piulita ca toate huruie la orice curba.In al doilea rand toata lumea striga stop poluare, folositi mijlocul de transport in comun.masina nu, autobuze nu ca eu nu vreau sa-mi pun viata in pericol, avion de unde bani, metron nu avem, mai ramane motocicleta si bicicleta dar la cum suntem respectati in trafic e mai riscant.iata ca pe viitor voi merge pe jos, si te voi saluta respectos daca vei fi in autobuz tinandu-te de o bara in timpul unei curbe nebune.In al treilea rand si ultimul, nu sunt rasist, chiar deloc, nu am nimic cu cei de la tursib, pot sa zic aceelasi lucru despre soferii normali sau cei de taxi, toti conducem prost.si eu si tu si ei.a nu face accident nu inseamna intodeauna a fi un bun sofer.mai tine si de noroc.

  10. Domnul buzdugan !!! daca soferii de la tursib sunt iresponsabili dupa cum zice-ti de ce va pune-ti viata in pericol sa calatoriti cu ei?Cred ca bva lipseste si dumneavoastra o piulita! Sustine-ti o propaganda anti rasista in ce privesc categoriile de munca.Citi-ti ce am scris pt Dicu. in caz ca nu stiati in sibiu soferii de autobuz sunt platiti cel mai prost din tara.Dar pt asta nu isi fac legile singuri.Merge-ti in bucuresti sa vede-ti tinuta de sofer RATB sau poate va schimba dantura ca in cazul de la televizor.Parerea me e ca nu gandesti.Asta e problema romanului,a uitat de corectitudine de colegialitate de intelegere.Ave-ti ceva personal cu cei de la tursib? Isi fac treaba exact dupa cum sunt platiti si dupa cum sunt tratati. ce nu intelege-ti? Nu de la voi vine vorba “las ca merge asa”. Pana cand!

  11. Domnul vlad Daca nu va place transportul agricol dupa cum sustineti ati face bine sa luati taxiul,poate aveti mai multe sanse intr-un pom. Nu de alta dar eu cred ca sunt mult mai periculosi decat soferii de la tursib.In caz ca nu stiai accidentele cele mai frecvente ale tursibului au fost din cauza taximetristilor. Ar trebui sa te informezi mai bine inainte de a vb.SI pe deasupra de cate ori ati circulat fara bilet? Atunci nu mai conteaza cum calatoriti.Puteau fi si transport de porci ce mai conteaza, e gratis nu?

  12. dicule! parerea mea e ca nu ai creier nici cat o gaina. Eu merg zi de zi cu autobuzul si crede-ma ca stiu ce inseamna sa stai 10 ore in trafic si sa inghiti toate mofturile fiecarui pasager in parte inclusiv pe ale tale.Daca ai fi om ai intelege dar tie iti lipseste partea aceasta sociala. In legatura cu soferul de pe 44 in caz ca nu stiai sunt 2 iar cand faci referire la sofer ar trebui sa specifici care. Nu de alta dar e discriminare totala. Spre surprinderea ta ii cunosc pe amandoi “sunt baieti valabili”. Recunosc, nimeni nu e perfect dar mi se pare rautacios din partea ta sa aduci asemenea acuzatii pt cel care zi de zi te duce si te aduce de la munca inntreg.Mai bine ai face o scrisoare catre dom Primar sa faca in asa fel sa faca conditii de munca pt soferi si mai ales sa fluidizeze circulatia in orasul asta care se pare ca pe zi ce trece devine tot mai aglomerat.Sa-ti spun sincer parerea me este ca nu stii pe ce lume traiesti.Sau inca mai stai la mama si la tata? de cand merg cu 44 tsb niciodata nu sa pus muzica in salonul autobuzului.E problema lui ce face in cabina.E dreptul lui. In caz ca nu stiai. Oricum ar mai fi multe de spus dar ti-am spus ca totul se rezuma la faptul ca tu nu gandesti.Daca taceai filozof ramaneai.MI-as dori sa fii in pielea lui macar 1 ora timp in care cred ca ti-ai schimba declaratia urgent.Imi pare rau daca te-am suparat dar asta e adevarul “toti suntem oameni”Tu crezi ca esti perfect? nu stiu care e problema ta.poate ar trebui sa te tratezi si sa-ti mai masori cuvintele inainte de a judeca pe cineva dupa aparente.” Nu judeca ca sa nu fi judecat! “. A si inca ceva ! Gunoiul de pe 44 tsb are din pacate si 2 facultati.Macar are decenta de a tacea si aproba conform regulamentului tursib orice injurie adusa de unii calatori ca tine. “Asemenea”.Daca mai ai ceva de spus sper sa fie mai inteligent de data asta. Nu de alta dar nu prea obisnuiesc sa ma cobor pretentiilor celor ca tine care sustin Prostia. CONCLUZIA! O tragi singur!!!!!!!!!

  13. ptr dicu : dicule eu din pacate sau ma rog din fericire merg zilnic cu autobuzu 2 la lucru si coincidenta sau nu da in fiecare zi merg cu 44 tsb si tin sa zic k soferu de pe 44 in comparatie cu alti soferi de la tursib merge foarte bine si referitor la ce ai zis u ca trece pe galben mai pune si tu mana pe o carte de legislatie si citeste sa vezi ca acolo scrie ca in cazul in care esti prea aproape de semafor si se face culoarea galbena si nu poti opri in conditi de siguranta (frana brusca sa cada oameni cum din pacate am inteles ca a patit un coleg de al lui ) poti trece si referitor la manele daca nu iti convine vezi ca dupa 10 min mai vine un autobuz sau daca nu puneti casti in urechi ca poate la uni ne plac si manelele

  14. oameni buni, filmati acesti soferi iresponsabili, trimiteti-ne filmarile si noi le publicam, nu fitit indiferenti,puteti si voi schimba ceva.poate cine stie, se autosesizeaza politia si o sa faca mai multe controale, iar cei de la tusib vor ridica standardele cand vor face angajari

  15. Un alt gunoi este soferul 44 TSB de pe autobuzul 2, la ce depasiri riscante face, la manele si prostie. Pe galben trece la fiecare semafor, uneori si pe rosu. probabil ca are pe langa carnetu de conducere, are si carnetul rosu.

  16. Probabil mai sunt si altii.Oricum nu e deloc confortabil sa mergi cu tursibul,zici ca au cartofi in masina ,nu oameni.