Un rapper care nu a reuşit să cunoască adevărata afirmare, lansează în 20 martie, în Clubul Propaganda, albumul său anunţat ca un posibil album de retragere, „Un nenorocit”.

Cumicu anunţa viitorul album în urmă cu doi ani, pe forumul său:

rapper-ul cumicu lansează albumul de retragere în propagandaPe aceasta cale va anunt ca voi inceta orice tip de activitatea pe internet pana la urmatorul album. Care va fi şi ultimul!  …
Sunt multe sacrificii pe care le fac pentru albumul acesta.Unul dintre acestea e faptul ca am renuntat la locul de munca cu ajutorul caruia ma intretineam: chirie , cheltuieli, mancare , haine .etc Am 21 de ani, sunt roman si cred ca asta spune totul. Singura familie pe care am momentan e omul de dublaje din concerte (Bufu), dj-ul meu (Twist) si inca o persoana despre care nu voi da detalii. Pe scurt: sunt un om care nu are mare lucru de pierdut.

Trebuie sa stiti ca pentru mine a renunta la muzica inseamna a pleca din tara asta infecta! Deci concluziile trase dupa lansarea albumului „Un nenorocit” nu vor fi extrem de multe. Imi iese manevra, raman. Nu iese manevra , am plecat.Unu-n plus , unu-n minus tot acolo e.

Albumul realizat de Bătrânu Records conţine 23 de pise şi va fi lansat în Propaganda, pe 20 martie, de la ora 21. „Un Nenorocit”  este deja pe youtube şi poate fi downloadat chiar de pe forumul artistului.

Ultima oră

Comentariul meu