tinerii pdl-işti au „fabricat” mărţişoare făcute din materiale reciclabileOrganizaţia de Tineret a Partidului Democrat-Liberal Sibiu realizat peste 1000 de mărţişoare, dintre cele mai diferite, folosind mărgele, macaroane, seminţe de dovleac, hârtie creponată şi multe alte materiale reciclabile.

Anul acesta, Organizaţia de Tineret a Partidului Democrat-Liberal Sibiu a venit cu o mică surpriză în întâmpinarea zilei de 1 martie, cea care vesteşte venirea primăverii. Cu mult entuziasm, tinerii s-au gândit să îşi pună în valoare imaginaţia şi talentul artistic. Aceştia au realizat peste 1000 de mărţişoare, dintre cele mai diferite, folosind mărgele, macaroane, seminţe de dovleac, hârtie creponată şi multe alte materiale reciclabile. „Pornind de la motto-ul „Primăvară este atunci când simți că ai chef să fluieri chiar dacă ai un pantof plin de zăpadă”, tinerii implicați în acest proiect, au ca scop, creșterea sensibilității cetațenilor prin lansarea mărțișorului drept un simbol al bucuriei de a trăi, al dragostei de viață, un semn prin care oamenii salută venirea primăverii”, se arată într-un comunicat al OTDL Sibiu.

Gratis sau cu donaţie

Tinerii PDL-ului au realizat azi o acţiune de împărţire a mărţişoarelor realizate şi de vestire a venirii primăverii. De asemenea, mărţişoarele expuse în sediul Organizaţiei Judeţene a PD-L Sibiu pot fi luate acasă şi oferite celor dragi, contra unei donaţii cu valoare nedeterminată. Sumele astfel adunate se vor redirecţiona către proiectele de responsabilitate socială, stabilite în cadrul programului de acţiuni OTPD-L Sibiu, pe anul 2010.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu