Miodrag Olar a încheiat victorios, cu un meci spectacol, Gala de Arte Marțiale și Kickboxing,Fight league, ediția a VII-a  de la Deva. la luptele din 27 februarie au participat 21 cluburi de full contact din România.

miodrag olar de la kudokai atlassib a bătut un orădean la deva
Miodrag Olar, invingător la Deva

Kudokai Atlassib a participat cu 3 sportivi, respectiv Miodrag Olar, Gabi Budeș și Dani Corbean, Olar și Corbean fiind victorioși. Fiind o gală de importanță regională antrenorul Adrian Mihai a luat această participare ca o incălzire a sportivilor săi pentru galele care vor urma în acest an.

Miodrag Olar a avut în față  tânăra speranță de la Respect Gym Oradea, Sorin Vesa, un sportiv care este considerat unul dintre cei mai tehnici de la categoria 75 kg.

Diferența de alonjă și înălțime l-a determinat pe sportivul orădean să înceapă meciul agresiv cu convingerea că va termina în prima rundă. Miodrag a acceptat provocarea și prin experiența acumulată în cele 3 meciuri deja disputate în prima divizie europeană din Elveția și Belgia – Miodrag este vicecampionul Klash-Tournament din Elveția,octombrie 2009 – a contrat toate atacurile dure ale adversarului. După 3 minute, prima rundă s-a terminat greu pentru orădean care nu a mai ajuns la colțul pe scaun, ci s-a așezat din cauza oboselii, direct pe podeaula ringului.

Tactica dictată în pauza reprizei a fost aceea de a încheia meciul cât mai curând. Runda a doua a început printr-un atac prelungit, de 30 de secunde, al lui Miodrag, în care adversarul a fost numărat și considerat inapt să mai continue lupta. Miodrag Olar câștigă și al doilea meci din anul acesta după victoria asupra olandezului Mish Rosian din 7 februarie de la Bruxelles.

”Nu m-am pregătit pentru acest meci în mod special deși a fost un meci la categoria 80 kg.Consider că în România Mihai Barbu este singurul adversar care să imi pună probleme și cu acela aștept să am un meci anul acesta.” a declarat sportivul Kudokai, după meci.

Miodrag Olar pe lângă realul său talent în sport este un sportiv exemplu prin atitudinea şi modul său de viaţă.Pregătirea în acest sport îl ţine în sala de antrenament 4 ore zilnic.Alături de condiţiile de antrenament deosebite care sunt la Atlassgym ,Miodrag este foarte atent cu dieta,consumul de calorii şi calitatea alimentelor fiind un factor important în nutruţia de performanţă.Dieta este completată cu suplimente nutritive de ultimă generaţie special concepute pentru luptători.

Intenţionăm să legitimăm la Kudokai noi sportivi care vor întări echipa şi care vor aduce la kudokai noi medalii.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Meciul a fost frumos.
    S-a vazut ca sportivul oradean este inca un debutant insa mi-a placut ca l-a presat foarte bine pe sibian
    Nu a fost un meci greu pentru sibian, oradeanul a cedat destul de repede din cauza rezistentei.
    Bravo la amandoi sportivi