VIDEO: Gaz Metan Mediaș bate Craiova cu 2-1 la Severin! Vezi declarații de la final!
Foto: Prosport

Medieșenii au produs surpriza zilei impunându-se în deplasare în fața celor de la U Craiova, grație golurilor lui Lițu și Lazăr. Gazul joacă etapa viitoare cu Curtea de Argeș.

Medieșenii au jucat exact așa cum și-a dorit antrenorul Cristi Pustai. Gaziștii au deschis scorul în minutul 8, atunci când Lițu a trimis din 7 metri, cu latul în poarta oltenilor. Stadionul din Severin a vuit în minutul 10 atunci când Știința a primit un penalty, dar Costea a tras prost și Buchta a reținut balonul. Mediașul a dat lovitura prin Lazăr în minutul 70, fundașul medieșean trimițând din alunecare cu latul în poartă de la 5 metri. Trică a marcat golul de onoare pentru Craiova. Gazul este pe locul 10 cu 25 de puncte în liga 1 și joacă etapa viitoare acasă, în 9 martie cu Internațional Curtea de Argeș.

Declarație Cristi Pustai – antrenor Gaz Metan:

„Când am plecat de la Mediaş nici nu ştiam unde vom juca. Am dormit la Târgu Jiu, până la urmă am jucat la Severin şi mă bucur că am câştigat. Baieţii au speculat spaţiile din atac, au realizat un joc bun de posesie şi construcţie. De la Oţelul în jos toate echipele au emoţii, dar niciuna nu poate fi considerată retrogradată. Îmi pare rău pentru Craiova, este o echipă pe care toată ţara o iubeşte şi nu cred că va rămâne pe acest loc.”

Declarație Mark Wotte – antrenor Craiova:

„Sunt foarte dezamăgit de rezultat. Meritam mai mult. Puteam marca cel puţin două goluri în primele 20 de minute, când Florin a avut cea mai mare ocazie pe care o paoate avea: un penatly. Am primit golurile foarte uşor şi trebuie să ne ameliorăm jocul la fazele fixe. În repriza a doua am avut o posesie mai bună, dar Gaz Metan a prins o zi bună şi a avut un portar în zi mare. N-am pierdut pentru că adversarii au fost echipa mai bună, ci pentru că n-am reuşit să marcăm şi am făcut cadou două goluri”

VEZI REZUMATUL MECIULUI

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu