victorie la limită în capitală cu csm bucurești pentru csuSibiul a bătut cu emoții cu 80-81 în deplasarea de la București. Sibienii au întors scorul în favoarea lor cu 4 secunde înainte de finele partidei.

Meciul cu CSM București a fost mult mai greu decât s-ar fi așteptat probabil și baschetbaliștii lui Darnell Clavon. Chiar dacă Sibiul a aruncat în luptă pe Smith, Johnson, Brown, Herndon și Calotă încă din primul minut, echipa gazdă a condus ostilitățile în prima parte a întâlnirii Helcioiu&co fiind în avantaj pe tabelă după primele 10 minute, scor 21-17, pentru gazde. Nici în sfertul doi Sibiul nu a rupt gura târgului, iar la pauza mare tot CSM era în avantaj, scor 36-34, bucureștenii având în J. Johnson un adevărat motor pe teren. Sfertul trei s-a mers cap la cap și cu 10 minute înainte de final tot gruparea din Capitală era în avantaj, scor 58-56. Ultimul mitan a fost pe muchie de cuțit. Sibiul a jucat mai bine exact când a fost nevoie, adică în ultimele patru minute. Miskovic a fost din nou îngerul salvator al echipei, sârbul înscriind două aruncări libere cu 4,2 secunde înainte de finele meciului. CSM-ul a încercat coșul victorie, dar Santana nu a mai reușit să finalizeze și universitarii au plecat acasă cu două puncte. CSU joacă etapa viitoare marele derby al orgoliilor județene, cu Gaz Metan Mediaș, în Sala Transilvania.

CSM București:
Helcioiu 5, Santana 14, Marojevic 7, Ellis 10, Waterstradt 14, Johnson 18, Hăbuș 12.

CSU Sibiu:

Miskovic 21, Herndon 20, Brown 15, Smith 13, Ban 4, Johnson 4, Haiduc 4.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Iar vorbesti prosti! Ce inseamna „derby al orgoliilor judetene”?De cand e meciul asta un derby?Pai cu toti banii lor(ai nostrii!!!!!!!)mediesenilor le mai trebuiesc ani buni sa se compare cu CSU! Ei sunt o echipa „inventata”pe bani publici cum a fost Aradul acum ceva ani.Iar dupa ce l-au arestat pe omologul lui Florin Muntean (Boric,care si el se credea cel mai tare si de neatins om)echipa a disparut.Lucru care se va intampla foarte curind si cu Mediasul.Pentru ca acolo,a fost trecut pe „linie moarta”singurul om de basket din oras:antrenorul Octavian Serban!