VIDEO:Dan Claudiu Buzdugan
Karaoke MegaStar continua la Imperium cu din ce în ce mai mulţi concurenţi.Pe Ora de Sibiu puteţi urmări live evoluţia artiştilor care concurează pentru premiile puse la bătaie.

karaoke megastar live din imperium - cristina şi maria semifinaliste în etapa a iv-aÎn cea de-a patra săptămână de preselecţii organizatorii pot spune că Sibiul are mulţi tineri talentaţi care aşteaptă să fie descoperiţi.

În semifinale au ajuns până acum şase solişti: Sofia, care a adunat 7 stele fiind prima în urma preselecţiilor, Cornelia are 6 stele si vine tare din urmă cu o voce caldă, Pink pentru că reuşeşte la fiecare melodie să stârnească publicul are 5 stele, Stefan Boroianu cu un şarm care atrage publicul feminin în fiecare seară a strâns 5 stele, Balauru’ a strâns 4 stele si are cei mai înfocaţi suporteri, Luca (Adrian Bodea) are 3 stele dar prin prezenţa scenică şi prin talentul exersat promite un loc mai sus la finalul concursului.

Ultimele intrate în galeria semifinalistelor sunt Cirtina şi Maria, care au încins cel mai mult palmele spectatorilor şi susţinătorilor care au fost special în Imperium ca să le aplaude.

În fiecare joi, afli pe Ora de Sibiu care sunt următorii semi-finalişti la cel mai tare concurs de Karaoke din oraş.

AICI găsesti premiile.

Ultima oră

Participă la discuție

4 Commentarii

  1. fi atent ce tare…luca in finala…poate vin si eu pe la sibiu sa facem un duo pentru a le da peste nas afonilor de pe forum…gen sebi

  2. Mama ce penibili au fost. Am ajuns si eu din greseala prin Imperium dar dupa o bere am plecat in atrium. Ce a ajuns Imperiumu` saracu. Ce frumos e cand canta formatia, totul bine, lume civilizata… Dar cu afonii astia… Mai bine le inchiriati un camin cultural pe la tara, ca acolo nu ii aude nimeni si nu se mai fac nici de kaka.

  3. As avea si eu o rugaminte pt administratorii site ului ora de sibiu.ro..numele semifinalistului din a 2 a preselectie este Stefan Boroianu nu Barboianu…daca ati putea modifica ar fi ideal…o zi buna!!