Timp de două săptămâni, aproximativ 300 de elevi de la diferite şcoli din Judeţul Sibiu au învăţat la Muzeul Astra cum se fac mărţişoare din boabe de fasole, chimen, muştar, piper, seminţe de floarea- soarelui, de bostan şi flori uscate.

sute de copii au făcut mărţişoare ecologice cu boabe şi seminţe la muzeul astraLa aceste ateliere au participat şi elevi cu dizabilităţi proveniţi de la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Nr. 1 şi Nr. 2 din Sibiu şi Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă din Turnu Roşu.

Mărţişoarele pot vedea mini- expoziţia cu mărţişoarele lucrate de copii în cadrul atelierului în holul Muzeului de Etnografie Universală „Franz Binder”, deschisă până în data de 15 Martie.

Deasemenea, la expoziţia cu vânzare de obiecte realizate de copii şi tineri cu dizabilităţi din toată ţara, de la parterul Casei Artelor puteţi cumpăra mărţişoare, felicitări, iconiţe, ştergărele, lumânări, obiecte decorative şi multe alte minunăţii confecţionate cu multă trudă. preţurile sunt modice, iar expoziţia este deschisă de marţi până duminică între orele: 9,00-17,00.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu