Şaizeci de familii din Cisnădie, cu repartiţii în blocurile ANL inaugurate în toamnă, aşteaptă de cinci luni ca să fie racordate la utilităţi, respectiv la apă caldă şi căldură.

culmea: la cisnădie anl-urile s-au inaugurat şi s-au închiriat dar nu au utilităţi
De bine ce s-a lucrat, gresia de pe trepte a inceput săp se desprindă la unul dintre primele ANL-uri construite la ieşirea din Cinădie spre Cisnădioara

Deşi nu beneficiază de utilităţi, multe dintre acesta familii au semnat contractele de inchiriere, plătesc chiria şi aşteaptă utilităţile. Oamenii dau vina pe Primărie dar în acelaşi timp se tem să-şi divulge identitatea. „Cisnădia este un oraş mic, noi, cei care am aplicat pentru a locui în ANL-uri suntem oameni cu venituri modeste şi situaţii critice iar puterea Primăriei este deosebit de mare şi domnul Krech nu este tocmai cel mai iertător lider” spun oamenii.

Pe de altă parte, primarul le dă dreptate cisnădienilor aflaţi unii în situaţia de a plăti două chirii, pentru că nu se pot muta în ANL-uri, dar spune că nu sunt bani. „Până când guvernul nu dă drumul la fondurile pentru investiţii noi nu avem ce să facem. Societăţile de electricitate şi gaz sunt stat în stat. În loc să facă racordările pe banii lor, pentru că până la urmă noi le dăm 60 de consumatori, percep taxe. Dar asta e legea şi ne supunem. Noi suntem în legatură permanentă cu cei de la gaz şi curent. Când ni se vor debloca fondurile, în doua trei săptămâni se va rezolva şi durerea asta mare a Cisnădiei” a spus Johann Krech, primarul sas din Cisnădie.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Va multumim pentru corecturi. Musai sa fim mult mai atenţi, cand publicam textele in graba, si sa tinem aproape cu gramatica. Va asteptam oricand cu observatii.

  2. „ANL-urile sau inaugurat”???
    „se tem săşi divuge”
    „a locuiANL-uri”
    „fondurile pentur”
    „durerea asta amre”

    aduagati la campurile obligatorii din formular: gramatica limbii romane (musai)