Vulc: "Banii de la Consiliul Judeţean nu ne ajung nici pentru chiria sălii. O să ne desfiinţăm"CSU Sibiu a depus două proiecte pe agenda cultural-sportivă ce va fi aprobată joi de către consilierii judeţeni. Gruparea sibiană a primit de şase ori mai puţini bani decât a solicitat. CSU a cerut 250.000 de lei de la Consiliul Judeţean. A primit 40.000 spre dezamăgirea celor de la club.

CSU Sibiu va primii din cei peste 1.000.000 de lei alocaţi pentru cele 131 de proiecte cultural-sportive de la Consiliul Judeţean Sibiu, suma de 40.000 de lei. Clubul sibian a depus două proiecte prin care a solicitat o finanţare de aproximativ 250.000 de lei, dar a primit de şase ori mai puţini bani. Dintre proiectele sportive însă CSU a primit cei mai mulţi bani. Doar CSŞ – CSM Sibiu au primit tot 40.000 de lei. CSŞ Mediaş a solicitat 52.000 de lei şi a primit 8.000 de lei, CSŞ Sibiu a solicitat 6.200 de lei şi a primit 4.000 de lei. CSU Sibiu are şanse mari să mai primească câteva zeci de mii de lei de la Primăria Sibiu, acolo unde are depus un proiect. Suma alocată va fi anunţată luna viitoare.

Vulc: „O să ne desfiinţăm”

Directorul executiv al lui CSU Sibiu, Mircea Vulc a comentat pe marginea acordării de bani de la Consiliul Judeţean. „Este ruşinos ca în fiecare an. Ce să mai zicem. Banii aceştia nu ne ajung nici măcar să achităm chiria la Sala Transilvania. O să ne desfiinţăm în condiţiile astea. Ce să mai spunem? Avem promisiunea de la primarul Klaus Iohannis că vom primi sprijin de acolo pe agenda cultural-sportivă. Deocamdată nu ştim câţi bani”, a comentat vizibil supărat Mircea Vulc.

Ultima oră

Participă la discuție

9 Commentarii

  1. auzi mai levi dar explica si tu decand bani de la gaz sunt ai tai de parca tu lucrezi la sonda sau tot ce este in pamant este si al nostru al tuturor pai atunci dute si sapa …….. esti penibil mai baiete .
    Daca bani vin de la primarie nu are nimeni nimic dar cand vin de la judet cred ca meritam toti cate un pic asa e frumos.

  2. jenant.In stilul acesta o sa ajungem sa facem sport numai in spitale cu perfuzia in mana alergand du[a doctori sa le dam mita, sa nu murim dracu`…e trist.si echipa aceasta e iubita cu adevarat…

  3. mai levi,esti tare prost!voi nu dati bani pe bilet si vreti ca ei sa faca rost(hahahaha)de sponsori!Alte primarii sustin toate sporturile din orasele lor(vezi csm bucuresti pe care tocmai i-am batut)iar primaria noastra…….Daca Mediasul n-ar avea bani de la gaz(bani de la noi) ar fi morti.Si se lauda ca au sponsori.Dar tot nu fac nimic ,caci sunt prostovani(nu mai coco!!!!!)

  4. bai fratilor dar cum se face ca banii judetului ajung numai la sibiu chiar restul nu conteaza jenant……. daca nu aveti bani sau sponsori ce mai insistati atata

  5. pentru ioli
    berbecule, pai chiar carabulea da bani la echipa asta. trebuie sa dea si altii, nu numai el

  6. Carabulea ajuta sportul cel mai mult.Altii deloc:Vonica,Bulboaca,Ciolan si altii imbogatiti nu dau nimik la sport.

  7. O fi adevarat ce zici, dar de unde atatia bani???!!!Orasul e mic, nevoile sunt mari si nu poate primaria sustine si sportul. „Maestrul” ca(ca)rabulea ar trebui sa se implice, si nu doar el, pt sport…

  8. frumos……….fotbal nu , baschet nu ……….bine ca avem pensionari pe caz de boala si lucreaza la negru pe rupte !!