concert anya şi şedinţe de hair-style şi make-up gratuit la promenada mallÎn această primăvară,  Shopping City Sibiu devine locul cel mai potrivit pentru achiziţionarea cadourilor, a mărţişoarelor şi a florilor.

Chiar dacă, perioada de reduceri s-a incheiat, Shopping City Sibiu aşteaptă sibienii cu noi surprize şi promoţii, dedicate Doamnelor şi Domnişoarelor care vor vizita locaţia în această perioadă. Astfel, în zilele de 27-28 februarie şi 6-7 martie femeile aflate în Promenada Mall şi Galeria Carrefour vor beneficia de hair-style şi make-up gratuit şi vor primi în dar un “mărţişor” special. În data de 7 martie,  cu ocazia zilei lor, clientele noastre vor avea parte de un moment încântător oferit de echipa de manechine care vor prezenta colecţiile de primăvară ale magazinelor din Promenada Mall. Dacă Doamnele vor fi aşteptate ca oaspeţi de onoare, Domnii vor fi invitaţi să aleagă dintre nenumăratele produse de calitate, cel mai potrivit cadou pentru Doamnele dragi lor! În fine duminică, 7 martie, începând cu orele 18:00, Anya şi Jayko vor concerta în Promenada Mall.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Anya a facut video chat in urma cu cativa ani, deoarece prietenul ei Tibi la vremea aceea este acum sotul ei a avut un studiou de videochat si legaturi dubioase cu anumite persoane din Sibiu. De unde credeti ca a avut bani sa se lanseze?!