mediașul lui pustai , remiză albă cu vasluiul lui lăcătuș
Foto: Prosport

Gaziștii lui Cristi Pustai au făcut 0-0 acasă cu Fc Vaslui și sunt pe 10 cu 22 de puncte după prima etapă a returului. Mediașul joacă etapa viitoare, la Severin cu exilata Universitatea Craiova.

Gazul a avut ocazii destule în meciul de duminică după amiază cu FC Vaslui, dar nu a reușit să spargă barajul din poarta lui Kuciak. Și vasluienii au avut câteva ocazii de gol, dar până la urmă remiza a fost una echitabilă în ciuda unui gazon care a pus reale probleme jucătorilor ambelor grupări.

Declarație Cristi Pustai – antrenor Mediaș:

”Un meci frumos, chiar dacă nu s-a marcat şi terminat cu un rezultat echitabil. Am jucat bine la cât se putea juca în acest teren. Mă îngrijorează felul în care arată gazonul şi cred că ne va pune probleme. Dacă vom mai juca două-trei meciuri acasă pe un asemenea teren ne va fi greu. Efortul este dublu, iar refacerea mult mai dificilă. De asemenea apar cartonaşe şi asta se vede în timp. Vaslui este o echipă cu pretenţi, dar astăzi nu au fost peste noi”

Declarație Marius Lăcătuș – antrenor Vaslui.

“A fost un joc echilibrat, bazat pe forţă, muncă şi disciplină. Vremea nu a fost cum ne doream noi, iar pe un asemenea teren e important cum se implică şi ce efort depun jucătorii. Pentru asta merită felicitaţi. Campionatul se câştigă şi punct cu punct, nu numai cu victorii. Jocurile nu sunt atât de uşoare cum par la prima vedere. Ne putem declara mulţumiţi cu acest punct. Mediaşul nu este o echipă la care să spui că vi şi câştigi fără probleme. Nu e terenul un impediment trebuie să te adaptezi. Wesley mi-a spus că are o durere la picior şi nu poate evolua. De aceea nu l-am folosit, dar sper să-şi revină”.

Gaz Metan – FC Vaslui 0-0

Gaz Metan Mediaş:

30. Buchta – 44. Kratochvil, 19. Lazăr, 13. Kubutia, 8. Buzean – 7. Kubala (5. Munteanu ’70), 15. Hoban, 21. Todea, 22. Pârvulescu – 17. Dudiţă (27. Eric de Oliveira ’78), 9. Liţu (11. Cigan ’80). Antrenor: Cristian Pustai.

FC Vaslui:

1. Kuciak – 6. Milanov, 3. Papp, 16. Zubar, 27. Hugo Luz – 9. Burdujan, 4. Ghencev, 18. L. Sânmărtean (30. R. Costin ’46), 10. Gerlem (25. Delgado ’87) – 23. Pavlovici, 19. Temwanjera (13. Costly ’85). Antrenor: Marius Lăcătuş.

Cartonaşe galbene: Todea ’48, Hoban ’51 / Pavlovici ’30
Arbitri: Alexandru Tudor – Aurel Oniţă, Ioan Onicaş – Claudiu Baboia
Observator: Nicolae Grigorescu.

Ultima oră

Comentariul meu