Chiriaşii Mitropoliei Ardealului dintrţun imobil de pe Corso cu poartă şi pe Xenopol au rămas fără scocuri, după ce vineri noaptea, persoane neidentificate le-au furat.

Hoţii au fost atraşi probabil de faptul că scocurile erau de calitate, fiind confecţionate din cupru, nu din tablă cum sunt cele obişnuite. Sibienii care stau în curtea de la numarul 16 de pe Nicolae Bălcescu au chemat Poliţia, sâmbătă dimineaţă după ce au observat că patru scocuri din curte au dispărut. În total acestea însumează peste 12 metri lungime, iar locatarii se întreabă cum a reuşit cineva să le fure neobservaţi. “Patru scocuri au luat. Au tras de mai multe dar acelea erau mai greu de desprins. La astea accesul a fost mai simplu. Noi avem lumina aprinsă noaptea în curte iar poarta de pe Bălcescu e încuiată. În schimb cea de pe Xenopol nu mai poate fi închisă de când s-a reabilitat strada, pentru că e prea mare diferenţa de nivel” a declarat pentru Ora de Sibiu, Andrei Mihai, unul dintre cei chiriaşii Mitropoliei.

Scocurile vor trebui înlocuite de Mitropolie, care le-a schimbat nu demult.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. … probabil sunt deja cazane de tuica la ora asta … acum serios, pana nu va face inchisoare si hotul dar si patronul firmei de primire a deseurilor de fier vechi pentru ca accepta cupru si neferoase (pe care o persoana fizica nu are de unde sa le aiba in cantitati industriale) nu se va rezolva acesta problema. (e valabil si pentru grilajele de canale)