Câştigă la alegere unul dintre DVD-urile PROVIDEO puse în concurs pe Ora de Sibiu.

Alege filmul pe care îl vrei şi trimite numele tău şi numărul de telefon pe adresa de e-mail redactia@oradesibiu.ro sau în formularul de jos, împreună cu titlul filmului şi vei afla dacă ai câştigat la tragerea la sorţi, duminică,  28  februarie. Data limită pentru înscriere: 27 februarie.

Cele două filme de la Provideo puse în concurs până în 27 februarie sunt „Management” cu Jennifer Aniston şi Steve Zahn şi „Vinovat şi Victimă” cu Michael Douglas. Urmează tot de la Provideo, „Nebunie de primăvară” cu Amy Poehler şi „Cercul interior” cu Jean Reno


Câştigătorii ultimei ediţii sunt:

Fleseriu Alex – DVD-ul „Vagabondul Milionar”

Gerogeta Văidian – DVD-ul „Secrete din Trecut”

Filmele care intră în noul concurs sunt:

CONCURS Provideo: Două filme pentru tine - "Management" şi "Vinovat şi victimă"Titlul original: Management

Titlul românesc: Management

Regie: Stephen Belber

Distribuţie: Jennifer Aniston, Steve Zahn, Margo Martindale, Fred Ward

Gen: Comedie, Romantic

An de producţie: 2008

Pret recomandat: 54,9 RON

Mike Cranshaw (Steve Zahn) şi Sue Claussen (Jennifer Aniston) se întâlnesc din întâmplare atunci când Sue, specializată în vânzarea obiectelor artistice pentru firme şi moteluri mici, apare la recepţia hotelului deţinut de Mike din Arizona. O sticlă de vin cu dedicaţia „compliments of MANAGEMENT” va fi începutul unei relaţii mai puţin obişnuite între cei doi. Mike, un visător de felul lui, va străbate întreagă ţara până în oraşul natal al lui Sue, pentru a o reîntâlni pe cea despre care crede că e jumătatea lui. Lucrurile se complică însă atunci când Mike îşi da seamă că nu îşi găseşte locul în viaţă lui Sue, hotărâtă, de altfel,  să se reîntoarcă la fostul iubit. Dar până la urmă, dragostea adevărată trece peste orice obstacole, iar cei doi, cu două personalităţi dintre cele mai diferite îşi dau seamă că poate le e sortit să fie împreună.



CONCURS Provideo: Două filme pentru tine - "Management" şi "Vinovat şi victimă"Titlul original: Beyond a Reasonable Doubt

Titlul românesc: Vinovat şi victimă

Regie: Peter Hyams

Distribuţie: Michael Douglas, Jesse Metcalfe, Amber Tamblyn

Gen: Dramp

An de producţie: 2009

Pret recomandat: 54,9 RON

Remake al celebrului film noir din 1956, Vinovat şi Victimă / Beyond a Reasonable Doubt se învârte în jurul înscenării unei crime. Cunoscutul avocat Martin Hunter ( Michael Douglas), recunoscut pentru numărul mare de procese câştigate, se pregăteşte pentru alegeri, candidandla funcţia de guvernator. Dar când tânărul şi ambiţiosul jurnalist C.J. Nicholas (Jesse Metcalfe ) începe investigarea lui Hunter pentru muşamalizarea unor probe în atingerea obiectivului propus, reputaţia impecabilă a avocatului este pusă la îndoială. Începând un joc riscant de-a şoarecele şi pisică cu Hunter, C.J. înscenează o crimă al cărui suspect este chiar el pentru a-l prinde pe avocatul corupt în acţiune. Bineînţeles, hazardul schimbă datele problemei şi protagoniştii ajung într-un pericol de moarte. Urmăreşte Vinovat şi Victimă / Beyond a Reasonable Doubt, o dramă antrenantă care te va ţine cu sufletul la gură până la final!

[si-contact-form form=’2′]

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu