Sute de rochii de mireasă pot fi admirate, pipăite şi probate la Împăratul Romanilor de fetele tinere şi bătrâne care se visează sau au deja garanţia că vor ajunge la altar.

galerie foto: sute de rochii de mireasă la preţuri de criză - maşinile de epocă, atracţia bărbaţilor la târgul de nunţiAl şaptelea târg organizat de agenţia Ton Mariage este cu noroc pentru mirese, pentru că preţurile au fost roase de criză. De unde anul trecut de rochii atârnau şi etichete cu patru cifre, anul acesta rochiile sunt frumoase şi accesibile, astfel ca darul să fie mai profitabil la finalul petrecerii.

La Târgul de Nunţi de la Împăratul Romanilor au ce vedea şi bărbaţii târâţi de fiice, prietene, logodnice sau amante. Chiar la intrare au fost expuse două superbe maşini de epocă, un Rolls Royce şi un Ford, cu care toţi trecătorii se opresc să se pozeze.

Printre curioşi s-au numărat şi fotbaliştii de la FC Vaslui, cazaţi la Împăratul Romanilor, care la întoarcerea de la antrenamentul de dimineaţă au zăbovit în jurul bijuteriilor pe patru roţi.[nggallery id=519]

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii