nu sunt bani pentru nimic la sibiu. primăria veche nu se mai reparăMunicipalitatea sibiană nu va mai băga în renovare fostul sediu al primăriei de pe Bulevardul Victoriei. Primarul Iohannis spune că nu sunt bani pentru reparaţii capitale.

Edilul şef al Sibiului, Klaus Iohannis a explicat joi dimineaţă la conferinţa de presă săptămânală, că în anul 2010 nu vor fi făcute investiţii prea însemnate în ceea ce priveşte reparaţiile sau renovările de imobile aflate în administrarea municipalităţii. Dacă în urmă cu ceva timp primarul spunea că fostul sediu al Primăriei, cel de pe Bulevardul Victoriei, va intra într-un amplu proces de consolidare şi reparaţi, acum situaţia s-a schimbat, iar investiţia cifrată la mai multe milioane de lei nu se mai face. „Este nevoie urgentă de reparaţii capitale acolo. Nu le mai facem pentru că nu avem bani pentru aşa ceva deocamdată” a spus Iohannis.

Pavilionul 2007 stă în depozit

Pavilionul multifuncţional pe care primăria l-a avut amplasat pe Cazarma 90 în urmă cu 3 ani în timpul evenimentelor de la Capitală Culturală Europeană 2007, stă acum depozitat la una din regiile subordonate municipalităţii. Acesta nu va vedea lumina soarelui nici în 2010. „De montat nu ar fi foarte greu să îl montăm, dar costurile aferente montării, respectiv utilităţi, amenajare cale de acces şi nu numai ar fi însemnate. Ori noi nu avem bani pentu astfel de cheltuieli” a spus Iohannis.

Ultima oră

Comentariul meu