gaz metan s-a impus în fața campioanei asesoftGaz Metan a bătut cu 77-69 (32-12, 13-19, 13-16, 19-22) pe Asesoft Ploiești în meciul vedetă al etapei a 22-a de baschet masculin.

Gazul a început fantastic partida și a măturat pe jos cu campioana din Ploiești. Elevii lui Brono Soce aveau după 10 minute în incredibil avantaj de 20 de puncte pe tabela de marcaj spre fericirea spectatorilor din Sala Sporturilor din Mediaș. Ploieștenii și-au revenit din corzi în următoarele trei sferturi pe care și le-au adjudecat, dar nu la o diferență care să le ajungă să și surmonteze handicapul de pe tabela de marcaj, Gazul câștigând până la urmă cu 77-69. Grație acestui succes medieșenii sunt acum pe primul loc în divizia A, la egalitate de puncte cu Asesoft, dar cu avantajul meciurilor directe de partea sa, Gazul pierzând în tur cu 81-86, la Ploiești.

GAZ METAN:

Zigeranovic 12, Pavlovic 2, Dumitrescu 4, Mitchell 17, Phelps 7, Drăgușin 2, Howell 14, Jucan 9, Nicoară 11.

ASESOFT:

Ilic 6, Szijarto 12, Hargrove 5, Burlacu 11, Cepulis 7, Burleson 21, Căruțașu 6, Griffith 1.

STIRI DE MECI

A debutat Drăgușin

Deși de dimineață oficialii lui Gaz Metan au anunțat că noul transferat de la Pitești, Ionuț Drăgușin nu va juca în meciul cu Asesoft, acesta și-a făcut totuși debutul în echipa gazistă. Pivotul de 2,20 metri a și marcat două puncte pentru gruparea din Mediaș

Mulțumiți de rezultat

Președintele clubului, Corin Emil Cindrea nu și-a ascuns satisfacția la finele partidei pentru succesul reputat de jucătorii echipei sale. ”Am jucat bine, mai ales în prima parte și e o victorie care ne mulțumește și ne mai îndulcește amarul după înfrângerea cu Clujul. Mă bucur că am bătut Ploieștiul și sper să o ținem tot așa”, a spus miercuri seară, pentru Ora de Sibiu, Corin Emil Cindrea.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. bravo gaz metan.sunteti peste csu anu asta.apropo csu atlassib a pierdut la mures scor 88-79.clavon cu tot respectul pentru ce a facut ca jucator la csu dar ca antrenor e slab.sa revina schommers