Românii sunt căutaţi de danezi ca să culeagă căpşuni, mazăre, zmeură, ceapă sau dovleci. Tot în Danemarca mai sunt căutaţi şi şoferi.

locuri de muncă în spania şi danemarcaAgenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă va organiza în data de 10 martie 2010 în  Ploieşti, judeţul Prahova, o bursă a locurilor de muncă pentru sectorul agricol din Danemarca. Sunt oferite circa 200 de locuri de muncă pentru lucrători în agricultură, la recoltarea căpşunilor, mazării, zmeurii, cepei, dovlecilor. Vor exista şi câteva posturi pentru şoferi de tractor/camion/autobuz şi de motostivuitori care să lucreze la fermele respective pe timpul sezonului de vară 2010.

Cerinţe: Vârsta minimă 18 ani, cunoştinţe de limba engleză nivel mediu, muncă fizică grea, pe perioade lungi de timp, experienţă în munca manuală.

Un grup de angajatori şi consilieri EURES vin în martie în România, la Ploieşti, pentru a intervieva candidaţii care au aplicat on line, în limba engleză, pe website-ul www.seasonalwork.dk

530 de locuri de muncă în Spania


Sibienii care au depuse dosare pentru un loc de muncă în străinătate pot aplica pentur o slujbă în Spania, la o bursă care se desfăşoară în Teiuş, judeţul Alba, la sediul Casei de Cultură (Str. Decebal nr. 29). Angajatorul străin cere experienţă în agricultură şi pune la dispoziţie 530 locuri de muncă. În plus, cei interesaţi trebuie să fie apţi pentru muncă grea, în spaţiu neacoperit, minimum 6 ore/zi.

Pentru mai multe informaţii privind participarea la aceste selecţii (condiţii de participare şi modalităţi de aplicare), persoanele interesate se pot adresa consilierului EURES din cadrul AJOFM Sibiu, str. Morilor nr. 51A, cam. 440, telefon: 0269/210882 sau 0269/237719.

Ultima oră

Comentariul meu