Miodrag Olar, sportivul Clubului Kudokai Atlassib este al treilea român care reuşeşte marea performanţă de a învinge un olandez într-o competiţie sportivă de peste hotare. Primii doi au fost Daniel Ghiţă şi Sucz Sarnabas.

update: miodrag olar - kudokai atlassib - a făcut praf un olandez la bruxellesMiodrag şi-a arătat forţa şi priceperea la Bruxelles, unde în sala Guy  Cudell s-a desfăşurat competiţia sportivă de kickboxing  K1 şi thaiboxing, reguli muay thai, Force & Honneur 4. La competiţie au participat sportivi din Belgia, Franţa, Olanda şi România.Pe lângă Miodrag Olar, Kudokai Atlassib l-a înscris la start şi pe  Dani Corbean.

Pe lângă faptul că lupta în deplasare într-o sală plină  cu fani olandezi şi belgieni, Miki a  trebuit să facă faţă unui meci împotriva experimentatului luptător olandez Misha Marti Rosian, legitimat la unul dintre cele mai puternice cluburi olandeze de kickboxing, Kamakura, un sportiv de 21 de ani.

Deşi categoria preferată a lui Miodrag Olar este 72,5 kg, de data acesta a trebuit să urce în categorie  pentru a lupta cu Misha care la cântar a avut greutatea de 75,7 kg. Miki nu s-a lăsat intimidat şi a facut cel mai bun meci din cariera sa de până acum.Toate cele 5 runde ale românului au fost câştigate fără nici o problemă.

update: miodrag olar - kudokai atlassib - a făcut praf un olandez la bruxelles
Miodrag Olar, stânga

Potrivit tacticii adoptate de echipa Kudokai, meciul a început agresiv, Miodrag arătând în doar un minut „cine este şeful” în ring. Runda a doua şi a treia l-a făcut pe Misha să bată permanent în retragere. Runda a cincea şi ultima a fost runda în care Miodrag, pe lângă diferenţa de pregătire fizică a arătat că este un sportiv complet şi a reuşit să termine meciul  fără a da posibilitatea olandezului  să-i contreze atacurile nici măcar 30 de secunde, câştigând detaşat  toate cele 5 runde ale meciului.

”Un meci, fără lipsă de modestie, uşor. Mă aşteptam la ceva de uzură şi foarte greu. Anul acesta vreau să lupt în meciul revanşă cu vedeta Local Kombat Mihai Barbu, pentru a îl trimite la plimbare cu targa” a declarat sigur pe el Miki la final.

„Meciul acesta a fost o luptă de supravieţuire a lui Misha.Miodrag este ceea ce am declarat întotdeuna:un luptător talentat şi valoros.Nimeni nu te invită într-o competiţie de acest nivel să învingi,ceea ce a şi păţit sportivul Dani Corbea care a pierdut prin k.o.in faţa vedetei belgiene Arman Hambaryan.Faptul că Miodrag a învins nu a fost un noroc ci o certitudine că acest sportiv este cel care va lupta şi va mai învinge şi de aici încolo mulţi luptători buni de peste hotare.Kudokai poate aduce aceste performanţe de nivel European doar cu sprijinul unor oameni care iubesc sportul şi susţin echipa” a declarat antrenorul Adrian Mihai.

Început de carieră

Miodrag Olar aflat la începutul carierei sale de luptător de kickboxing după ce a renunţat la fotbal, este considerat cel mai talentat sportiv român de  kickboxing şi thaiboxing. Fostul fotbalist al lui Poli Timişoara a  intrat în lumea kickboxingului în Spania, unde sub îndrumarea antrenorului rus, Igor Dimitrov, s-a antrenat pentru a lupta pentru titlul Spaniei la kickboxing. Problemele de familie l-au adus înapoi în ţară şi l-au făcut să piardă lupta pentru titlu. Continuă să se antreneze la sala lui Remus  Ştefan din Timişoara. Lupta  împotriva lui Mircea Căluţiu în noiembrie 2008, unde este remarcat de antrenorul sibian Adrian Mihai şi legitimat la Kudokai Atlassib, unde are din nou  şansa de a se antrena şi lupta peste hotare.

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii