galerie foto: voința a bătut pe u cluj cu 2-1 pe municipal
Foto: Sebastian Marcovici
Echipa pregătită de Marius Baciu s-a impus în fața ”șepcilor roșii” antrenate de sibianul Viorel Hizo. Beza și Sigartău au adus victoria în amicalul disputat sâmbătă de la ora 12.00.

Meciul programat să se dispute pe stadionul Voința a început cu o oră mai târziu, asta pentru că cei de la Cluj nu erau mulțumiți de teren și amicalul a fost mutat pe stadionul Municipal. Clujenii au început mai bine meciul, dar Voința a dat o replică neașteptat de bună în ciuda faptului că s-a jucat pe un teren acoperit cu zăpadă. Gruparea lui Viorel Hizo a deschis scorul în minutul 32 prin Adrian Popa, dar după pauză sibienii au remontat handicapul. Voința a dominat jocul în partea secundă în care U Cluj a mizat pe mulți jucători tineri și rezerve. Beza în minutul 50 și Sigartău cu un gol de la 25 de metri, la vinclu, au stabilit scorul final al meciului, 2-1 pentru Voința.[nggallery id=506]

DECLARAȚII:

Marius Baciu – Voința:

”Sunt mulțumit de angajament și de joc, mai ales în prima repriză. Din păcate am jucat pe zăpadă și a fost dificil pentru ambele echipe. Băieții s-au mișcat bine.”

Cristi Dulca – U Cluj:

”A fost un test util, dar din păcate jucătorii nu s-au putut mișca așa cum am fi dorit și asta din cauza terenului acoperit de zăpadă. A fost un amical bun înainte de plecarea în Antalya”

CS VOINȚA – U CLUJ 2-1 (0-1)

Au marcat: Beza (50’), Sigartau (70’) / Popa (32’)

VOINȚA:

Vlad – Bălu, Călinescu, Grigore , Ţuculea – Tătar, Beza, Măjer, Zoicaş – Neguţ, Szabo.

U Cluj:

Matache – Unguruşan, Szilagyi, Basso, Ţene – Ad. Popa, Ad. Ionescu, Bucşa, Acosta – Huvos, Lecic.

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. hai vointa…. bravo baietiii.. va asteptam cu drag in liga1 , unde sa ne duelam prieteneste intre noi 😉 hai gazuu, hai baietiii