video - sibianca anya a părăsit trupa hi-q după un scandal cu mihai sturzuAnya a anunțat la Happy Hour-ul lui Măruță că pleacă din trupă pentru o carieră solo, dar și din cauza faptului că s-a tot certat în ultima vreme cu Mihai Sturzu.

Sibianca Ana fostă Buxai, cea care a cântat ca solistă în cadrul trupei Hi-q a uimit pe toată lumea joi seară, când în direct la Pro Tv a anunțat că nu mai vrea să cânte alături de Florin și Mihai, în trupă. Anya a declarat în aceeiași emisiune că nu se înțelege deloc cu Mihai Sturzu și că din această cauză a decis să urmeze o carieră solo alături de J-Ko. Florin, a intrat în direct la Happy Hour și s-a arătat dezamăgit de anunțul făcut de Anya, mai ales pentru că aceasta nu a purtat o discuție în prealabil cu membrii trupei și a făcut anunțul despărțirii la o televiziunne.

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. Maine 06.02.2010 incepand cu ora 11:00 pe Stadion Vointa din Strand liderul seriei a VI-a din liga a III-a Vointa Sibiu intalneste formatia „U” Cluj intr-un meci de pregatire. Va asteptam in numar cat mai mare la stadion sa sustinem formatia locala.