VIDEO:Dan Claudiu Buzdugan
Ora de Sibiu a transmis joi noaptea, în direct din Imperium Pub, prima preselecţie din cadrul concursului Karaoke Megastar, lansat de clubul sibian.

Din cele nouă talente care au cântat, publicul le-a ales pe primele două semifinaliste. Aplauzele direct proporţionale cu prestaţia le-au desemnat pe Sofia şi Pink ca cele mai bune voci ale primei preselecţii.

Timp de nouă săptămâni, în fiecare joi puteţi urmări concursul LIVE pe Ora de Sibiu , până la marea finală din 1 aprilie.

În fiecare joi, şase săptămâni de acum încolo vor avea loc preselecţii din care se vor califica 12 participanţi, câte 2 în fiecare seară.  Cei 12 vor participa în 2 grupe semi-finale în 18 şi 25 Martie, iar în data de 1 Aprilie se va desfăşura marea finală Karaoke Megastar la care vor participa doar 6 viitori artişti.

Publicul va vota în perioada preselecţiilor, apoi în semi-finale va participa şi un juriu de specialitate care va vota împreună cu publicul, iar în finală, juriul format din muzicieni.

MAI MULTE DESPRE PREMII ŞI CONCURS AICI

Ultima oră

Participă la discuție

15 Commentarii

  1. Chiar deloc…radeam si eu…acum la toti ne e greu…nu?…fiecare face ce poate…:)

    1. Buna,
      Sunt baiatu` de la karaoke de pe 3 martie, am cantat bug mafia cu inca 2 baietzi si tu ne-ai ajutat pe final la refren :d…cum fac sa dau de tine???; vreau sa vorbim neaparat…am id-u zus07

  2. Hm…cred ca se putea canta mai bine.Macar fetele stiu sa faca spectacol si sa impresioneze fizic.Dar in timp cine stie, poate niste ore de canto le va ajuta.

  3. A fost frumos…si sampania am auzit ca a fost buna ca n-am putut sa beau…ca eram cu masina…data viitoare….

  4. Da, mi-a plăcut foarte mult. P!nk şi sofia au cântat bine de tot, dar nici restul n-au fost foarte slabe. Joi merg din nou 😀