Imperium caută noi artişti pentru a putea condimenta serile de muzică live din fiecare săptămână. Clubul organizează în fiecare joi preselecţii cu public pentru  Karaoke MegaStar. Premii în excursii la Praga, Sâmbăta de Sus şi un abonament fitness cu câteva mese în oraş

imperium lansează concursul karaoke megastar - dă-te artist și poți vedea pragaPotrivit organizatorilor,  o preselecţie cu public şi cu premii este cea mai uşoară şi cea mai plăcută cale de a promova talentele sibiene. Karaoke MegaStar va fi cel mai bun concurs de gen, cu premii substanţiale, din oraş.

Concursul se va desfăşura în perioada 4 Februarie-1 Aprilie în fiecare zi de joi. Orice client poate participa fără nici o limită de vârstă şi fără nici o altă obligaţie.

Desfăşurarea concursului:

În perioada 4 Februarie – 11 Martie vor fi 6 zile de joi destinate preselecţiilor din care se vor califica 12 participanţi (câte 2 în fiecare seară). Cei 12 vor participa în 2 grupe semi-finale în 18 şi 25 Martie. În data de 1 Aprilie se va desfăşura marea finală la care vor participa doar 6 viitori artişti.

Votarea va fi făcută de către public în perioada preselecţiilor, apoi în semi-finale va participa şi un juriu de specialitate care va vota împreună cu publicul, iar în finală, juriul format din muzicieni va hotarî cei 3 câştigători.

Cei 3 solişti victorioşi vor primi

Premiul „Romantic“ : O excursie de 2 zile la Praga la un hotel de 3 Stele pentru 2 persoane

Premiul „Party People“: Un weekend pentru câştigător şi încă 7 prieteni la o cabană din

Sâmbăta de Sus.

Premiul „Relax“: Un abonament la o sală de fitness, un tratament la un salon de

înfrumuseţare, şi câteva bonuri de consumaţie la mai multe localuri din Sibiu.

– Bonus: Cei 3 câştigători vor avea şansa de a susţine un spectacol împreună cu Imperium Band la o seara specială la sfârşitul lunii aprilie.

Pe parcursul concursului vor mai fi şi alte surprize.

Ultima oră

Comentariul meu