VIDEO - EMIL BOC: „Centura Sibiului va fi gata până la finalul lui 2010”. Spitalul regional mai aşteaptăPrimul ministru a anunţat miercuri într-o conferinţă de presă de la prefectura Sibiu că centura ocolitoare va fi circulabilă la finele acestui an. Boc se bate cu pumnu’ în piept şi spune că şi lucrările la centura Mediaşului vor fi demarate.

După ce a lăsat mass media să aştepte afară în frig mai mult de 30 de minute pentru că nu a fost în stare să se ţină de cuvânt şi să înceapă conferinţa de presă aşa cum fusese anunţat la 13.30, premierul Emil Boc a „turuit” despre ceea ce Guvernul vrea să ducă la bun sfârşit în acest an 2010 în judeţul Sibiu. „Centura Ocolitoare va fi gata anul acesta. Tronsdonul 1 este gata în proporţie de 70 la sută şi va fi gata până la 31 august” a spus Boc despre bucata de centură de 14,8 kilometri în care se pompează 48.000.000 de euro. Fostul primar al Clujului spune că şi tronsonul 2 la care încă lucrările nu au început va fi gata până la finele acestui an. „Lucrările la cei 5,3 kilometri din tronsonul doi vor fi demarate când vremea ca permite acest lucru şi costă 9.000.000 de euro”, a punctat primul ministru. Tot acesta a mai spus că în acest an încep şi lucrările la centura ocolitoare a Mediaşului.

ANL-uri pe bandă rulantă…

Emil Boc s-a lăudat că în acest an în judeţul Sibiu vor fi inaugurate 395 de locuinţe de tip ANL din care 128 sunt la Mediaş, 183 sunt la Sibiu, 44 vor fi în Avrig şi 40 la Ocna Sibiului. Acesta a mai spus că în 2011 vor mai fi date în folosinţă încă 112 astfel de locuinţe.

Spitalul regional poate la anul

Premierul a promis sus şi tare că se va implica personal în realizarea Spitalului regional de Urgenţă. „O să vorbesc eu la Ministerul Apărării să se rezolve cu terenul unde trebuie făcut spitalul acesta, ca să rezolvăm problema cu locaţia” a mai adăugat premierul României.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. vai doamne , au inghetat de frig ziaristii ?! ce sa spun ….dar la protocoale cand sunt chemati nu se ineaca cu mancarea ?! foarte bine sa le fie frig ca asa se face munca pe teren, nu stai in birou si cauti pe net ce scriu altii si copiezi .