Studenţii cazaţi în Căminul 4 al ULBS din Vasile Aaron îşi aşteaptă din septembrie  cardurile de acces pentru care în septembrie au plătit 25 de lei.

UPDATE: Problema s-a rezolvat. Potrivit stundenţilor din căminul 4, luni seara, după ora 23 s-au pomenit brusc cu şeful de cămin împărţiind cartelele de acces.


update: studenţii cazaţi în vasile aaron nemulţumiţi că nu şi-au primit cartelele de acces
Căminul din Vasile Aaron era considerat printre cele mai sigure
update: studenţii cazaţi în vasile aaron nemulţumiţi că nu şi-au primit cartelele de acces
Cititorul magnetic stă nefolosit, pentru că anul acesta studenţii din căminul patru nu şi-au primit cartelele de acces

“În data de 26-27 Septembrie am încheiat contracte cu administratia căminului. După ce fiecare a platit taxa pentru luna octombrie, ne-au mai luat 50 de lei pentru taxa de rulment şi 25 de lei pentru carduri de acees. Aceste carduri nu l-eam mai văzut. Când întrebăm unde sunt, ni se spune că le vom primi ba mîine, ba săptămâna viitoare” a declarat pentru Ora de Sibiu, unul dintre nemulţumiţi.

Studenţii sunt îngrijoraţi pentru securitatea lor, pentru că acum oricine poate intra în cămin fără să-l întrebe nimeni nimic. “De multe ori paznicul de la uşa fie e plecat, fie se uită le televizor sau doarme. Inchiderea uşii magnetice şi deschiderea ei doar cu aceste carduri la alte cămine dau o senzaţie de securitate” spunstudenţii

Cardurile în cauză au fost introduse de anul trecut, când la numai două săptămâni de la semnarea contractului, studenţii cazaţi în căminul 4 le-au primit. Aceste carduri magnetice sunt dezactivate în momentul în care studentul nu îşi plăteşte taxa de cămin. Studenţii cazaţi în cîminul 4 plătesc lunar o taxă de 215 lei dacă sunt pe locuri cu taxă şi 155 de lei dacă sunt pem locuri bugetate.

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii