update: săgeata a ucis un ceferist care mergea pe linii la săcelO săgeată albastră a dat peste un bărbat de 40 de ani,  între Săcel şi Sibiel, duminică seara în jurul orei 18. Acesta a fost târât câteva sute de metri şi a fost găsit mort de echipajul SMURD.

Vasile Man era din Săcel şi lucra la CFR, la cantonul de la Sibiel. Bărbatul a fost surprins din spate de Săgeată într-o curbă, în timp ce se deplasa pe linii spre cantonul de la Sibiel. Poliţiştii care cercetează cazul presupun că ceferistul a încurcat liniile şi în loc să meargă pe cea pe care la ora aceea nu trecea niciun tren, a folosit-o pe cealaltă. Nu se ştie de ce plecase la la locul său de muncă la acea oră, dar cel mai probabil mergea să îşi cumpere ceva de băut, pentru că avea alcool în sânge în momentul accidentului.

Săgeata a stat în câmp timp de 70 de minute, până când bărbatul a fost scos de sub ea, după care şi-a continuat drumul.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Am fost pasager in trenul respectiv, barbatul a murit.Medicii nu au mai avut ce sa faca, decat sa constate decesul.La cum a fost prin sub tren nu parea ca a fost lovit in timp ce traversa calea ferata.Si trenul si-a continuat drumul datorita mecanicului.