Sibienii ar putea simţi pe pielea lor temperaturi negative extreme următoarele două nopţi, de până la -30 de grade. Institutul naţional de Meteorologia ar putea emite cod portocaliu de ger pentru şapte judeţe printre care şi Sibiul.

un ger de crapă pietrele la sibiu, duminică şi luni noapteaUltima alertă meteorologică se referă la prelungirea codului galben emis în 22 ianuarie. „În intervalul 24 ianuarie ora 10 – 27 ianuarie ora 08, în estul, sudul si centrul ţării vremea se va menţine geroasă, mai ales în cursul nopţilor si al dimineţilor, astfel încât temperaturile minime nocturne se vor încadra în general între -25 si -15 grade, iar cele maxime diurne vor fi negative” se spune ]n avertizarea de pe meteoromania.ro

Potrivit Mediafax, şeful Institutului National de Meteorologie, Ion Sandu, a anunţat duminică la prânz că INMH ar putea emite cod portocaliu pentru sapte judete, în care temperaturile vor scădea, în următoarele doua nopti, pâna la minus 28-31 grade Celsius. Cele şapte judeţe pe care le paşte codul portocaliu pentru noaptea de duminica spre luni şi noaptea de luni spre marţi sunt Harghita, Covasna, Braşov, Suceava, Botoşani, Neamţ şi Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu