doi copii au fost răniți în accidente la agnita și șura mareUn micuț de numai patru ani este internat în stare gravă la Luther după ce a fost lovit în timp ce traversa strada alături de bunica lui.

În cursul zilei de ieri, în jurul orelor 13.00, în localitatea Agnita s-a produs un eveniment rutier a cărui victimă a fost un minor. ”Minorul F.M., în vârstă de 4 ani, în timp ce se deplasa împreună  cu bunica sa, în calitate de pietoni, a traversat strada Fabricii prin loc nepermis şi fără să se asigure, fiind accidentat de un autoturism care circula regulamentar”, a explicat Luciana Balteș, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu. În urma accidentului minorul a fost grav accidentat şi transportat la Spitalul Luther Sibiu.

Copil rănit la Șura Mare

Tot luni, în jurul orelor 14.00, în localitatea Şura Mare un alt minor a fost victima unui accident rutier. B.D., în vârstă de 6 ani, domiciliat în Şura Mică, fiind nesupravegheat, a traversat str. Principală prin loc nepermis şi fără să se asigure, fiind surprins şi accidentat de un autoturism. În urma accidentului minorul a suferit o vătămare corporală uşoară, fiind transportat la Spital. Ambele cazuri sunt cercetate în continuare de poliţiştii rutieri.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu